Camping met zwembad

De Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwembad. Onze gezellige familiecamping is gelegen in het Overijsselse Vechtdal, waar we alle faciliteiten in huis hebben voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Zowel kinderen als ouders genieten volop van waterpret in ons binnen- en buitenzwembad, en de indoor speeltuin staat garant voor urenlang klimmen, klauteren en spelen. Daarnaast zorgt ons dolenthousiaste animatieteam voor de leukste activiteiten en fantastische theatershows. Bij onze camping met zwembad kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze accommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Neem een duik in ons verwarmde buitenzwembad

Ons verwarmde buitenzwembad is ideaal voor een verfrissende duik op een warme zomerdag. De buitenbaden worden omgeven door een zonneweide met heerlijke ligbedden. Met name als de temperatuur boven de 25 graden stijgt, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de twee glijbanen die uitmonden in het diepe bad. Heeft iedereen in uw gezin een zwemdiploma? Dan kunnen jullie met zijn allen tegelijk van onze familieglijbaan, plezier gegarandeerd! Daarnaast is er nog een supersnelle glijbaan voor de echte durfallen en speciaal voor kleine kinderen is er een peuterbad waar heerlijk in gespetterd kan worden.

Boek jouw verblijf met zwembad!

Boek uw verblijf op onze camping met zwembad

Wilt u uw vakantie vieren op onze prachtige 5-sterren camping met zwembad in Overijssel? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.