Een paradijs voor kinderen tot een jaar of vier!

Camping de Kleine Wolf is een échte familiecamping en met name in de periodes buiten de schoolvakanties een waar paradijs voor kinderen tot een jaar of vier. Dankzij de uitgebreide faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden is Camping De Kleine Wolf door ANWB uitgeroepen tot "Fijnste gezinscamping van het jaar 2022." Op onze peuter camping in Nederland brengt u de nacht door op de ruime peutervriendelijke kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Een fijne vakantie voor de allerkleinsten

Genieten met kleine kinderen
Buiten de schoolvakanties
Vrolijk animatieteam

Faciliteiten voor peuters

HTC20170623KW-0828 (Custom).jpg

Vakantie met peuter

Alle faciliteiten in huis voor een fantastische vakantie met uw peuter

Tijdens een vakantie op Camping de Kleine Wolf hoeft niemand zich te vervelen. De camping heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie met uw peuter. Iedere dag geniet u van de quality time met uw peuter of dreumes. In het indoor speelparadijs kunnen kleuters zich helemaal uitleven in Teletubbieland en in het heuvelachtige educatieve landschap kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. De ontdekkingsreis staat in het thema van een boerderij. Zo kunnen peuters onder andere een koe melken en een tractor aanslingeren. Laat uw peuter daarnaast spetteren in het ondiepe gedeelte van de zwemvijver, het binnenzwembad of het verwarmde buitenzwembad. Aan faciliteiten geen gebrek voor een onvergetelijke tijd samen!

Peutervriendelijk overnachten

Kampeerveld Fazant - Kids speeltuin (custom).jpg

Overnachten

Peutervriendelijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. Beide opties zijn mogelijk tijdens een vakantie met uw peuter. De comfort kampeerplaatsen zijn ruim van formaat, waardoor uw peuter op de kampeerplek zelf kan spelen. Tevens is er een speeltoestel te vinden op bijna ieder kampeerveld. Zowel de kampeerplaatsen als de huuraccommodaties zijn gelegen op gezellige veldjes en knusse laantjes, waardoor uw peuter snel vriendjes en vriendinnetjes kan maken. 

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.