Modern en luxe sanitair

Verspreid over de camping bevinden zich drie sanitairgebouwen. Alle sanitairgebouwen zijn modern en luxe ingericht en bieden veel privacy door het gebruik van dikke deuren en wanden tot de grond. Bovendien zijn de sanitairgebouwen verwarmd met vloerverwarming en zijn ze voorzien van peuter- en kleutersanitair, familiedouches, babyrooms en wasmachines (wasmachines alleen in sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant).

Aan iedere gast wordt gedacht

Een mindervalidenruimte is beschikbaar in het sanitairgebouw bij kampeervelden de Fazant en de Koolmees. En in de twee sanitairgebouwen bij kampeerveld de Koolmees en de Braamstruik is een ligbad aanwezig. Het sanitairgebouw bij kampeerveld de Braamstruik is in 2018 volledig vernieuwd en voorzien van een comfortabel bubbelbad onder een prachtige sterrenhemel. In het aankomende kampeerseizoen (2019) zullen we het uitgebouwde en volledige gerenoveerde toiletgebouw bij kampeerveld de Koolmees in gebruik nemen. Ook in dit sanitairgebouw is een ligbad met sterrenhemel aanwezig. 

Lekker warm douchen

Het warme water voor de douches kunt u activeren met behulp van een douchekaart. Bij aankomst ontvangt u tegen betaling van €5,- een of meerdere douchekaarten waarmee u ongeveer 45 minuten kunt douchen. Tussentijds kunt u, indien nodig, uw douchekaart opwaarderen bij de receptie of bij de ingang van de horeca. Bij vertrek levert u uw douchekaart weer in en ontvangt u het resterende tegoed van ons retour.

Speciaal voor dieren

Aan uw huisdier wordt natuurlijk ook gedacht! Uw hond kan heerlijk badderen onder de speciale hondendouche in sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant.

Boek nu direct uw kampeervakantie!

Verfijn resultaten

1 Resultaat gevonden

2 Alternatieven gevonden

Trekkershut

Trekkershut

27 augustus 2019 - 28 augustus 2019
Vanaf € 69,00

Cotta

Cotta

25 augustus 2019 - 26 augustus 2019
Vanaf € 54,00