Modern en luxe sanitair

Verspreid over de camping bevinden zich drie sanitairgebouwen. Alle sanitairgebouwen zijn modern en luxe ingericht en bieden veel privacy door het gebruik van dikke deuren en wanden tot de grond. Bovendien zijn de sanitairgebouwen verwarmd met vloerverwarming en zijn ze voorzien van peuter- en kleutersanitair, familiedouches, babyrooms en wasmachines (wasmachines alleen in sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant).

Aan iedere gast wordt gedacht

Een mindervalidenruimte is beschikbaar in het sanitairgebouw bij kampeervelden de Fazant en de Koolmees. En in de twee sanitairgebouwen bij kampeerveld de Koolmees en de Braamstruik is een heerlijk bubbelbad met sterrenhemel aanwezig. In de afgelopen drie jaar zijn alle sanitairgebouwen volledig gerenoveerd en vernieuwd. Dit betekent dat u op De Kleine Wolf zeer luxe en modern en bovenal 5-sterren sanitair kan verwachten waarbij vooral aan uw privacy is gedacht. Zo hebben alle toiletten wanden tot aan de grond, dikke deuren en een eigen afzuiging. Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in onze jacuzzi met sterrenhemel.

Lekker warm douchen

Het warme water voor de douches kunt u activeren met behulp van een douchekaart. Bij aankomst ontvangt u twee douchekaarten ter waarde van €2,50 per kaart waarmee u per kaart ongeveer 20 minuten kunt douchen. Tussentijds kunt u, indien nodig, uw douchekaart opwaarderen bij de sanitairgebouwen met €1,- of €2,- munstukken of bij de receptie tegen elk gewenst bedrag. Bij vertrek dient u de douchekaart weer in te leveren. Door het gebruik van de douchekaart helpen wij mee om water te besparen.

Speciaal voor dieren

Aan uw huisdier wordt natuurlijk ook gedacht! Uw hond kan heerlijk badderen onder de speciale hondendouche in sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant.

Boek nu direct uw kampeervakantie!

Kies uw datum

1 Resultaat gevonden