Camping animatie bij De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een familiecamping voor alle leeftijden, gedurende het hele seizoen is er camping animatie aanwezig voor volop vermaak. In het hoogseizoen en in de schoolvakanties voor kinderen tot 14 jaar. In het laagseizoen richt de animatie zich op activiteiten voor senioren, dreumesen en peuters. 

Boek uw verblijf
Afwisselende activiteiten
Theatershows
Dolenthousiast animatieteam

Animatie voor het hele gezin

Animatie voor 0 - 4 jaar

Animatie voor 5 - 8 jaar

20200716142059_IMG_7446.jpg

Animatie voor 5 - 8 jaar

Voor de leeftijd 5 tot 8 jaar hebben wij verschillende activiteiten verspreid over de dag. Bijvoorbeeld DrumTastic, hierbij krijgen de kids een te gekke drumworkshop! Of bijvoorbeeld het springkussenfestival, dan staat ons sportveld vol met allerlei verschillende springkussens waar ze zich de gehele middag kunnen vermaken. Ook hebben wij verschillende themadagen, tijdens deze dagen worden de kinderen de hele dag meegenomen in een verhaal en moeten ze door middel van verschillende spellen het verhaal zien op te lossen. 

Animatie voor 8 - 12 jaar

20210719204819_IMG_3264.jpg

Animatie voor 8 - 12 jaar

Voor de leeftijd 8 tot 12 jaar hebben wij over de gehele dag verschillende sport en spel activiteiten. Naast onze sport en spel activiteiten kunnen de kinderen ook meedoen aan bijvoorbeeld lasergamen. Ook hebben wij hele toffe avondactiviteiten zoals bijvoorbeeld een roofvogelshow, een schuimparty en musicals! 

Animatie voor 12+

20200523193655_IMG_4060.jpg

Animatie voor 12+

Voor deze leeftijdscategorie hebben wij tijdens de schoolvakanties minimaal 1 activiteit per dag. Denk hierbij aan de spannende spooktochten of de Silent Disco waar ze met al hun vrienden naar de leukste muziek kunnen luisteren. Ook hebben wij Moonlightswimming, hierbij mogen de tieners een uur lang in het donker zwemmen met gezellige muziek! Naast deze toffe activiteiten hebben we ook nog verschillende spannende bosspellen in de avond en al onze fantastische faciliteiten.

Kleurplaat

HTC20170623KW-1046beetje.jpg

Kleurplaat

De voorpret kan alvast beginnen!

Samen kleuren is heel gezellig en met deze kleurplaat staat voor urenlang kleurplezier. Pak de stiften of kleurpotloden en ga samen aan de slag. Hoe langer jullie bezig zijn, hoe mooier de kleurplaat wordt en uiteindelijk hebben jullie een fantastisch kunstwerk gemaakt!

Spotify

20210813193002_IMG_5860.jpg

De Kleine Wolf op Spotify

Zing mee met Bob & Babet!

Luistert u graag samen met uw kind(eren) naar muziek? Volg ons dan op Spotify en luister al onze liedjes!

De Kleine Wolf App

Boek uw verblijf met animatie

Camping-de-kleine-wolf-animatie-kuffelen-wolfie-verliefd.jpg

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf op De Kleine Wolf met camping animatie!

De Kleine Wolf is een familiecamping voor alle leeftijden, gedurende het hele seizoen is er animatie aanwezig voor volop vermaak. In het hoogseizoen en in de schoolvakanties voor kinderen tot 14 jaar. In het laagseizoen richt de camping animatie zich op activiteiten voor senioren, dreumesen en peuters.