Faciliteiten| Camping de Kleine Wolf

over ons

Faciliteiten

Camping de Kleine Wolf heeft een tal aan faciliteiten waarbij aan iedereen wordt gedacht! Onze gezellige brasserie, een spetterend overdekt zwembad met glijbaan, een verwarmd buitenzwembad, een indoor speelparadijs, een speel- en roeivijver en een visvijver van ruim 1 hectare. En dit is nog maar het begin!

Voor elk wat wils

Over de gehele camping zijn ruim 25 speeltuintjes op alle kampeervelden geplaatst. Tevens is er voor de sportieve gast een pannakooi, een tennisbaan, een MTB-route en een midgetgolfbaan

Faciliteiten De Kleine Wolf

Voor de kids is er de KreaKlup, om elke ochtend lekker te knutselen. Bob en Babet geven hun shows in theater ‘het Wolvennest’ en tevens is er het jeugdhonk, met faciliteiten voor de jeugd. Een greep uit de faciliteiten die op De Kleine Wolf te vinden zijn:

Eten en drinken

De campingsupermarkt is dagelijks geopend, ook in de herfstvakanties. In de brasserie is er een gezellig haardvuur, en ook is in datzelfde gebouw een ijscorner te vinden met heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs. In de snackcorner kunnen ook afhaalmaaltijden gehaald worden.