Geen zin om zelf te koken?

Geen probleem! Dan hebben wij diverse mogelijkheden om een hapje te eten. Van een snelle snack tot een heerlijke a-la-carte maaltijd. Voor elk wat wils!

Dineren in ons restaurant

De Wolventuin is de sfeervol ingerichte horecagelegenheid met indoor speeltuin. De binnentuin biedt u een uitzicht op de afgesloten binnenspeeltuin en de camping. Hier kunt u heerlijk relaxed genieten van een hapje en drankje, terwijl uw kinderen spelen in de speeltuin. We bieden hier snacks en plateservice. Ons a la carte restaurant heeft een uitgebreide menukaart met soepen, salades, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten, zoals de Vechtdal steak van het oer-Hollandse Brandrode rund uit het Vechtdal, mals rundvlees dat garant staat voor een heerlijke smaakbelevenis. Natuurlijk kunt u in ons gezellige restaurant of binnentuin de sfeer proeven met een heerlijke dorstlesser.

Snackcorner en pizza's

Voor de snelle hap is naast het restaurant een snackcorner aanwezig. Hier heeft u keuze uit een ruim aanbod aan patat, snacks en maaltijdschotels. U kunt de snacks in de snackcorner nuttigen, maar uiteraard is er ook een afhaalmogelijkheid, zodat u lekker ‘thuis’ kunt smikkelen. Tevens bevindt zich in de Schaapskooi een tweede snackcorner waar u terecht kunt voor patat, basic snacks en tevens kunt genieten van een heerlijk vers bereide pizza!

Heerlijk ambachtelijk ijs

Een ijsje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie. En ook hier geldt, voor elk wat wils! In onze ijssalon is overheerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs verkrijgbaar. Aan dit schepijs zijn geen kleur-, geur- of smaakstoffen toegevoegd. Voor de kinderen zijn er de welbekende Slushpuppies en natuurlijk is er ook softijs en voorverpakt ijs verkrijgbaar.