Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

1. Reserveren

Hoe kan ik zien welke kampeerplaatsen op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via de online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechtsbovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervoglens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn. Lukt het niet om de beschikbaarheid online op te vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze receptie via 0529-457203.

Ik heb gereserveerd op Camping de Kleine Wolf. Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren van uw vakantie op Camping de Kleine Wolf ontvangt u een reserveringsbevestiging. Hierop staat aangegeven wat de totaalprijs van de reservering is en wat de precieze betalingstermijnen zijn. De eerste betalingstermijn is drie weken na reservering en de tweede betalingstermijn is vier weken voor aankomst. Na het overschrijden van deze betalingstermijnen ontvangt u een herinnering en eventueel een aanmaning. Bent u vergeten te betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de receptie! 

Kan ik al boeken voor 2023?

Vanaf 5 juli is het mogelijk om te boeken voor 2023.  Nieuwsgierig? Bekijk hier de mogelijkheden

Kan ik een optie nemen op een kampeerplaats of accommodatie?

Ja! U kunt voor 2022 maximaal 7 dagen een optie nemen op een kampeerplaats of een accommodatie. U ontvangt van ons een optiebevestiging met de vervaldatum en u dient zelf voor de vervaldatum contact met ons op te nemen om te laten weten of uw optie definitief kan worden gemaakt of kan komen te vervallen. Dus ook als uw optie niet doorgaat horen wij dit graag. U kunt via het online boeken op onze website ook een optie maken. Geeft u dan in de opmerkingen aan dat het om een optie gaat. U ontvangt dan vervolgens binnen enkele werkdagen uw optiebevestiging per mail.

Welk veld op de camping is geschikt voor kleine kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

2. Reserveringen kamperen

Hebben jullie seizoensplekken beschikbaar?

Nee, wij hebben geen jaar- of seizoenplaatsen beschikbaar voor 2022 en 2023. 

Het is mijn vertrekdag en ik moet om 11 uur van de camping af zijn. Kan ik ook later vertrekken dan 11 uur?

Indien uw kampeerplaats nog beschikbaar is, is dit geen probleem. U kunt hiervoor informeren bij onze receptiemedewerksters. De kosten voor een late check out bedragen € 17,50. Het is dan mogelijk om tot 18:00 uur te blijven en er kan de gehele dag nog gebruik worden gemaakt van de faciliteiten. Indien uw kampeerplaats niet meer beschikbaar is kunt u geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Parkeren op de parkeerplaats voor de receptie met uw kampeermiddel is niet toegestaan.

Ik heb een kampeerplaats op de camping gereserveerd, maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Na het online boeken ontvangt u een voorlopige bevestiging van uw reservering bij De Kleine Wolf. Wij hebben nog even de tijd nodig om uw boeking en uw gegevens te controleren. Uw reservering is pas definitief indien u van ons de bevestiging met betalingstermijnen heeft ontvangen. Heeft u gereserveerd, maar na 2 werkdagen nog geen reserveringsbevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). Het kan ook zijn dat het e-mailadres niet goed is ingevuld of dat uw reserveringsbevestiging per ongeluk in de spam mailbox is beland.

Ik kom kamperen; tot hoe laat kan ik op de vertrekdag uitchecken?

Voor alle kampeerplaatsen geldt: uitchecken moet voor 11:00 uur. Indien u een late check out heeft geboekt dient u voor 18:00 uur te hebben uitgecheckt. Indien uw kampeerplaats niet meer beschikbaar is kunt u geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Parkeren op de parkeerplaats voor de receptie met uw kampeermiddel is niet toegestaan.

Ik kom kamperen; vanaf hoe laat kan ik op de aankomstdag inchecken op de camping?

Voor alle gereserveerde kampeerplaatsen geldt: inchecken kan vanaf 13:30 uur. Houdt hierbij rekening met de openingstijden van de receptie. Indien u na de openingstijden van de receptie aankomt verzoeken wij u dit op de dag van aankomst telefonisch of per mail aan ons door te geven.

Welke kortingskaarten accepteren jullie en wanneer zijn deze geldig?

Wij accepteren de Best Deal kaart, ANWB kaart en Europe Key kaart. Deze zijn alleen van toepassing op standaard comfortplaatsen en zijn in 2023 geldig in onderstaande periodes:

 • 6 mei - 17 mei
 • 30 mei - 7 juni
 • 12 juni - 8 juli
 • 2 september - 29 september

3. Reserveringen accommodaties

Ik heb een verhuuraccommodatie gehuurd; vanaf hoe laat kan ik in- en uitchecken op de camping?

Voor de Outdoor Living Lodges, OeHoelodges, Zwaluwlodges, Kasteel de Wolvenburcht en de Bungalows geldt:

 • Aankomst na 15:00 uur
 • Vertrek voor 10:00 uur

Voor de Hooibergen, Klaverlodges, Woody’s, Basic Lodges, Chalets en de Boerderij geldt:

 • Aankomst na 16:00 uur
 • Vertrek voor 11:00 uur

Voor de Trekkershutten en Cotta’s geldt:

 • Aankomst na 14:00 uur
 • Vertrek voor 12:00 uur
Ik heb een verhuuraccommodatie op de camping geboekt, maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen. Wat moet ik doen?

Na het online boeken ontvangt u een voorlopige bevestiging van uw reservering bij De Kleine Wolf. Wij hebben nog even de tijd nodig om uw boeking en uw gegevens te controleren. Uw reservering is pas definitief indien u van ons de bevestiging met betalingstermijnen heeft ontvangen. Heeft u gereserveerd, maar na 2 werkdagen nog geen reserveringsbevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). Het kan ook zijn dat het e-mailadres niet goed is ingevuld of dat uw reserveringsbevestiging per ongeluk in de spam mailbox is beland.

4. Animatie

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is in 2022 het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aan gericht op dreumes en peuters. Hier vindt u alvast de data voor de spectaculaire activiteiten. Data zijn onder voorbehoud.

 • Vuurwerk- en lasershows: 12 juli, 26 juli, 9 augustus, 23 augustus
 • Spooktochten: 19 juli, 2 augustus, 16 augustus
 • Silent disco/schuimparty's: Iedere donderdag 14 juli t/m 1 september (ene week silent disco, andere week schuimparty)
 • Pleinfeesten: iedere maandag 18 juli t/m 29 aug

Alle activiteiten vindt u in De Kleine Wolf app bij het animatieprogramma. U kunt hier één week vooruit kijken.

5. Terreininformatie

Hoe groot is mijn kampeerplaats?

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn gemiddeld 80 m2 tot 120 m2 groot. Er zijn Luxe comfortplaatsen die extra ruim opgezet zijn van 130m² tot 140m². 

Hoeveel ampère elektra hebben de kampeerplaatsen op de camping?

Alle Comfortplaatsen beschikken over 8 ampère stroom. U kunt dit eventueel ophogen bij de receptie naar maximaal 10 ampère. Alle luxe comfortplaatsen beschikken over 16 ampère stroom.

Ik heb twee auto’s mee. Mag ik met beide auto’s de camping op?

Nee. Er is een auto per kampeerplaats toegestaan. De tweede auto moet worden geparkeerd op de parkeerplaats voor de camping. De kosten voor een tweede auto bedragen €3,50 per dag. U dient dan ook alleen het kenteken van de auto door te geven die het gehele verblijf aanwezig is. Indien er een andere auto uw kampeermiddel komt halen of brengen kunt u hiervoor een kaartje krijgen bij de receptie. U kunt dan voor maximaal een half uur met uw auto het terrein oprijden.

Ik kom kamperen en ik heb een comfortplaats geboekt, wat houdt dat in?

Een comfortplaats wil zeggen dat de kampeerplaats voorzien is van 8 ampère elektra (verhoging naar 10 ampère is mogelijk) en een eigen watertappunt, afvoer en kabelaansluiting (TV) heeft. Kampeerplaatsen zijn gemiddeld 80m2 tot 120m2 groot.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op de camping?

Honden zijn alleen toegestaan ten westen van de entree (met uitzondering van Fazant 1 t/m 29 en 73 t/m 105). Daarbij zijn er maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan en dienen honden te zijn aangelijnd. In de verhuuraccommodaties zijn honden helaas niet toegestaan.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn kampeerplaats?

Een eerste bijzettentje van maximaal 4m2 is gratis. Voor elk bijzettentje dat er bij komt, of een grotere bijzettent, betaalt u per nacht €3,-.

Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze comfort kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Kan ik mijn elektrische auto opladen op De Kleine Wolf?

We hebben op de parkeerplaats voor de receptie 4 oplaadpunten (22 kwh). Als u gebruik wilt maken van onze laadpalen, heeft u uw laadpas nodig. We verzoeken u vriendelijk om uw voertuig te verplaatsen wanneer de accu vol is geladen, zodat andere gasten ook hun auto op kunnen laden. Vaak wordt de laadtijd van uw auto aangegeven op uw dashboard. Klik hier en bekijk welke partners aangesloten zijn bij De Kleine Wolf.

Mag ik een worteldoek plaatsen onder mijn luifel?

Nee, worteldoeken of gevlochten matten zijn niet toegestaan onder de luifel.

Mag ik een worteldoek plaatsen onder mijn voortent?

Ja, een worteldoek mag gewoon onder de voortent geplaatst worden. Deze mag alleen niet onder de luifel geplaatst worden.

Verhuren jullie ook koelkasten?

Indien u een koelkast wilt huren tijdens uw verblijf kunt u contact opnemen met Leon via koelkastenverhuur@gmail.com Let op; beperkte beschikbaarheid!

Wat voor materiaal mag ik onder mijn luifel leggen?

Grasverstikkend materiaal zoals plastic, worteldoek of gevlochten matten zijn niet toegestaan onder de luifel. Wel toegestaan onder de luifel is bijvoorbeeld een geperforeerde rubbermat. Deze is ook verkrijgbaar in de campingsupermarkt.

Welke televisie provider hebben jullie?
Vanaf 2022 hebben wij een nieuwe televisie provider: Ziggo. Voor het instellen van de televisie gebruikt u zonder smartcard frequentie: 474.000 en Netwerk ID: 4444. Met smartcard gebruikt u frequentie: 474.000 en Netwerk ID: 5555.
Zijn barbecues toegestaan op de camping?

Barbecueën is alleen toegestaan op de camping indien de nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden. Gebruik een veilige barbecue, houd brandblusmiddelen bij de hand en gebruik geen spiritus maar aanmaakblokjes. Op de camping zijn vuurkorven niet toegestaan.

Zijn er auto’s toegestaan op het camping terrein?

Op de camping is één auto per kampeerplaats toegestaan, deze kan bij de kampeerplaats geparkeerd worden. Dit geldt niet voor de Fazant, Specht en Arend; deze velden zijn autovrij. Dat betekent dat de auto geparkeerd moet worden aan de rand van het kampeerveld, op een kampeerplaats met een eigen nummer. Verder heeft iedere accommodatie een eigen parkeerplaats naast de accommodatie, behalve de Outdoor Living Lodges, Kasteel de Wolvenburcht, de Hooibergen, de Woody's en de Boerderij. Voor deze accommodaties zijn eigen parkeerplaatsen gecreëerd in de buurt van de accommodatie.

Zijn vuurkorven toegestaan op de camping?

Nee, vuurkorven zijn op de camping niet toegestaan.

6. Algemene informatie

Er blijft tijdens ons verblijf op de camping iemand logeren, mag dat?

Logees zijn van harte welkom en dienen te worden aangemeld bij de receptie. Het tarief voor logees bedraagt € 7,50 per persoon per nacht inclusief toegang tot het zwembad en indoor speelparadijs.

Heeft de camping faciliteiten voor minder valide mensen?

In het horecacomplex van de camping en in het toiletgebouw van de Fazant en de Koolmees zijn aangepaste toiletten. In het toiletgebouw is eveneens een aangepaste douche. U kunt hiervoor bij de receptie een sleutel verkrijgen tegen een betaling van € 5,- borg.

Ik zie dat het douchen op de camping middels een douchekaart gaat. Hoe werkt dat?

Om gebruik te kunnen maken van de douches op de camping heeft u een douchekaart nodig. Bij het inchecken ontvangt u gratis twee douchekaarten met uw eerste tegoed van € 2,50 per kaart. Hiermee kunt u vervolgens per kaart ongeveer 20 minuten douchen. U dient hiervoor de kaart in een apparaatje bij de douches te steken. Vanaf het moment dat u de kaart in het apparaatje steekt gaat het tegoed eraf tikken. Let hier goed op! U kunt op het schermpje meelezen hoeveel tegoed nog op de douchekaart staat. Indien het tegoed op dreigt te raken, dan kunt u deze kaart uiteraard opladen bij de receptie of bij de ingang van het sanitairgebouw. Bij de receptie kunt u de kaart voor elk gewenst bedrag opladen en bij de ingang van het sanitairgebouw kan dit alleen met €1,- of € 2,- muntstukken. Bovendien kunt u zoveel douchekaarten krijgen als u wilt.

Let op dat u de kaarten niet met te veel tegoed opwaardeerd. U ontvangt eventueel resterend tegoed niet van ons retour.

Is er WiFi op de camping?

Iedere boeking ontvangt namens ons een gratis WiFi-Ticket voor het gehele verblijf voor één apparaat. Op de dag van aankomst ontvangt u per mail het ticket. Mocht u geen Wifi-Ticket hebben ontvangen, zouden we het fijn vinden als u uw spam controleert. Zit het Wifi-Ticket niet in de map spam, dan horen onze receptionistes dit graag. 

Natuurlijk heeft u over de gehele camping ook de beschikking over WiFi. Let er op dat wij zogenaamd ‘camping WiFi’ aanbieden. Ons WiFi netwerk is dan ook niet geschikt om films te downloaden of HD livestreams te kijken. Maar uw vakantiefoto’s delen via WhatsApp en social media of uw mail bijhouden lukt prima!

Met uw WiFi-ticket kunt u met één apparaat tegelijkertijd inloggen. Hebt u meer WiFi tickets nodig? Dan kunt u deze tegen betaling online bestellen via dkw.wifi-ticket.nl. Het is mogelijk om te wisselen van apparaat, maar hiervoor moet u uitloggen om vervolgens op een ander apparaat te kunnen inloggen.

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur voor een of meerdere dagen. De prijzen vindt u hieronder:

 

Per dag

Per week

Elektrische fiets

23,50

85

Dames- en herenfiets

11

39

Mountainbike

14

65

Elektrische bakfiets

27,50

110

Kinderzitje

2

12

 

PumpTrack

 

Per dag

Per week

Borg

BMX fiets inclusief alle bescherming en helm

15

60

20 euro

Helm full face en bescherming

5

20

20 euro

Kan ik boodschappen halen op de camping?

Er is een campingsupermarkt aanwezig op de camping. Deze supermarkt biedt een ruime sortering aan producten, lekkere broodjes en gebak. De openingstijden van de supermarkt vindt u in onze app.

Kan ik mijn tent of caravan onbewoond achter laten op de camping?

Als de gereserveerde kampeerplaats vrij is of vrij blijft, dan kan dat. Wij verzoeken u dan wel uw voortent en/of luifel stevig vast te zetten. Voor een onbewoonde nacht (zonder elektra) bedragen de kosten €20,- per nacht in het voor- en naseizoen.

Kan ik tijdens mijn verblijf post laten bezorgen op de camping?

Wij willen in verband met het coronavirus persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden. Daarom is het niet mogelijk om post of pakketjes te laten bezorgen op de receptie. Indien pakketjes wel worden bezorgd zullen wij deze buiten in de grijze kist bij de receptie deponeren. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje aan ons brengen op de camping?

Bezoekers zijn van harte welkom op De Kleine Wolf, maar dienen zich wel aan te melden bij de receptie. Het bezoekerstarief is € 2,50 per persoon. Bij klachten of ziekteverschijnselen geldt; blijf thuis.

Wanneer is de camping geopend?

De Kleine Wolf is in het seizoen van 2022 geopend tot en met 29 oktober. In 2023 zijn wij geopend vanaf april tot oktober, waarbij we van 18 september tot 29 september zijn gesloten. 

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis te verkrijgen. Tevens is hier ook de fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal te koop.

Zijn er wasmachines, drogers en centrifuges op de camping aanwezig?

De camping beschikt over twee wasserettes. Er is een wasserette in het sanitairgebouw bij de Fazant en een sanitairgebouw aan de linkerzijde van de campingsupermarkt. U kunt bij de receptie wasmachinemunten kopen voor €6,- per stuk. Zeep wordt automatisch toegevoegd door de wasmachines. Zowel de centrifuge als de droogtrommel werken op munten van €0,50.

Zijn huisdieren toegestaan in de verhuuraccommodaties op de camping?

Nee, in geen enkele verhuuraccommodatie zijn honden toegestaan.

7. Faciliteiten

Ik ben al uitgecheckt, mag ik dan nog wel gebruik maken van alle faciliteiten op de camping?

Dit is mogelijk. U dient de auto en uw kampeermiddel dan wel op de parkeerplaats te parkeren. Indien de parkeerplaats vol is kunt u bij onze receptiemedewerksters navragen waar u kunt parkeren.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Ik verblijf niet op de camping, mag ik dan wel gebruik maken van alle faciliteiten?

Dit is alleen mogelijk buiten de schoolvakanties en feestdagen. Daggasten dienen zich te melden bij de receptie. De kosten voor het zwembad of het indoor speelparadijs bedragen € 5,- per persoon. De kosten voor het zwembad, het indoor speelparadijs en PumpTrack bedragen € 7,50 per persoon.

Ik zou tijdens mijn verblijf op de camping graag willen wassen, is dat mogelijk?

Dat is mogelijk! Er zijn twee wasserettes op de camping; een in het sanitairgebouw van de Fazant, en een aan de linkerzijde van de supermarkt. Voor €6,- is bij de receptie een wasmachinemunt verkrijgbaar. Zeep wordt automatisch toegevoegd door de wasmachine. De centrifuge en droogtrommel werken op munten van €0,50.

Is de receptie van de camping dagelijks geopend?

In het hoogseizoen is de receptie dagelijks geopend van 08:30 uur tot 20:00 uur. In het voor- en naseizoen is de receptie 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. In november en december gelden beperkte openingstijden.

Wat is de temperatuur van het binnen- en buitenbad?

Het peuterbad binnen is minimaal 32,5 graad en het diepe bad binnen is minimaal 29,5 graad. De buitenbaden zijn minimaal 25 graden en met mooi weer kan de temperatuur oplopen tot wel 29 graden.  

Wat zijn de lengtes van de binnen- en buitenbaden?

Het diepe binnenbad is 20 meter en het diepe buitenbad is 25 meter. 

8. Annuleren

Annuleren verhuuraccommodaties

Een annuleringsverzekering hiervoor is alleen elders af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld via recreatieverzekeringen.nl

Ik heb een kampeerplaats op de camping geboekt, maar ik wil graag annuleren. Kan dat?

Wanneer er een annuleringsfonds bij de camping is afgesloten, kan middels een officiële verklaring, bijvoorbeeld een brief van de huisarts, de vakantie geannuleerd worden. Indien er geen annuleringsfonds bij de camping is afgesloten, worden de Recronvoorwaarden gehanteerd. De daarvan geldende percentages worden dan in rekening gebracht. Hoe korter voor aankomst de vakantie geannuleerd wordt, hoe hoger het percentage wordt.

Waarom is het verstandig om een annuleringsfonds af te sluiten?

Het is aan te raden om bij de camping of elders een annuleringsfonds af te sluiten. Het annuleringsfonds dat bij de camping af te sluiten is, bedraagt 5% van het totaalbedrag. Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart gasten tegen de kosten die ontstaan bij hierna genoemde gebeurtenissen, mits dit samen gaat met een officiële verklaring:

 • Overlijden, plotselinge opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdpersoon of een der deelnemers;
 • Bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie, wegens overlijden van familielid in de eerste graad, van de hoofdpersoon of een der deelnemers;
 • Noodgedwongen verhuizing van de hoofdpersoon door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring;
 • Onvrijwillige werkloosheid van de hoofdpersoon.

Genoodzaakt om de vakantie op de camping af te breken? Dan is het moment wanneer de kampeerplaats leeg opgeleverd wordt, het moment van annuleren.