#2 camping van Europa
Camping van het jaar 2022
Voor de hele familie
Camping-de-kleine-wolf-kamperen-familie-gezinsfoto.jpg

Reserveer uw vakantie voor 2024

Fantastisch nieuws: u kunt uw vakantie voor 2024 reserveren! Bent u nog niet zeker van uw vakantiedata in 2024? Geen zorgen, elke reservering voor 2024 is voorzien van onze omboekgarantie. Hiermee kunt u tot 2 weken voor aankomst uw vakantie omboeken naar een andere periode binnen hetzelfde kalenderjaar. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw vakantie voor 2024 plannen.

Periodes langer dan 3 weken kunnen enkel telefonisch geboekt worden, via de mail nemen wij geen reserveringen aan. Het is niet toegestaan om op één e-mailadres en/of achternaam meerdere boekingen voor dezelfde periode te maken. 

De Kleine Wolf reviews – Lees onze reviews!

9.0

Wat was het weer heerlijk op De Kleine Wolf. Genoten met de kinderen en opa en oma. Het unieke concept waar je een huisje en tourcaravan kan combineren is echt ideaal. Complimenten aan hoe snel er schoon werd gemaakt in de sanitairgebouwen. De eigenaren zijn zichtbaar en super vriendelijk. Het enthousiasme straalt van ze af waardoor je weet dat je op een plek zit waar medewerkers je het naar je zin wil maken...

Wesley en Cynthia
10 augustus 2021
10

De Kleine Wolf zal ik altijd van harte aanbevelen. Waarom? Alles is er wat je nodig hebt als kampeerder. Het sanitair is altijd schoon en super modern. Animatieprogramma is voor jong en oud, super. Alles is op de camping aanwezig. Ze blijven constant innoveren en dit jaar is er zelfs een pumptrack baan en een nieuwe 'Playa de Kleine' Wolf bijgekomen.

Yvonne Wieringa
28 juli 2022
10

Ik kan het in 1 woord samenvoegen: fantastisch! Beter is er gewoon niet. Ben je op De Kleine Wolf geweest? Dan is er geen andere camping die je nog leuk, schoon en goed vindt. Ik kom er al meer dan 20 jaar. Zelf onwijs genoten als kind en nu mogen onze eigen kinderen er genieten. Alles aan deze camping is goed. Elk jaar wordt er geïnvesteerd in iets nieuws of verbeteringen. De Playa is echt heel mooi geworden met fantastische plekken er om heen. Twijfel je om te gaan? Gaan! Je wilt daarna nooit meer iets anders!

Esther V
22 juli 2022

De Kleine Wolf App