Plezier voor het hele gezin

Tijdens uw verblijf op De Kleine Wolf hoeft u zich geen moment te vervelen! Het is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen vermaken zich eindeloos op de leukste kindercamping van Nederland. Maar ook aan de ouders hebben we gedacht. U geniet optimaal van uw kinderen, maar kunt zelf ook ontspannen tijdens verschillende activiteiten. Plezier voor het hele gezin op camping De Kleine Wolf.

Vermaak voor jong en oud
Eindeloze mogelijkheden
Op uw eigen manier genieten
Restaurant 4 (Custom).jpg

Plezier voor iedereen

Ook aan de ouders hebben we gedacht

Zolang uw kinderen blij zijn, bent u blij! Dat snappen we bij De Kleine Wolf, maar we hebben ook aan u gedacht. Als de kinderen optimaal genieten van hun activiteiten worden er voor de ouders gezellige pleinfeesten, vuurwerkshows en sportieve activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er nog veel meer te beleven; u maakt een rondje op onze nieuwe asfalt PumpTrack, geniet van een zonnige middag aan onze ‘Playa De Kleine Wolf’ of haalt versgebakken broodjes in onze camping supermarkt. U hoeft zich niet te vervelen!

Restaurant 2 (Custom).jpg

Heerlijk eten

Culinair genieten met het hele gezin

Tijdens uw vakantie bij De Kleine Wolf hoeft u niet zelf te koken als u daar geen zin in heeft. Wij hebben verschillende mogelijkheden om samen met het hele gezin te genieten van een hapje of een drankje. Restaurant De Wolventuin is de plek waar u heerlijk relaxed kunt genieten van een hapje en drankje, terwijl uw kinderen spelen in de indoor speeltuin. Ons a la carte restaurant heeft een uitgebreide menukaart die met passie is samengesteld. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Natuurlijk kunt u in ons gezellige restaurant de sfeer proeven met een heerlijke dorstlesser. Wilt u zichzelf reserveren van een tafeltje? Dan is het mogelijk om een tafel te reserveren via De Kleine Wolf App of via de website.

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.