Kamperen op een heerlijke 5 sterrencamping

 

Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u camping de Kleine Wolf. Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.

Comfort kampeerplaatsen

Camping de Kleine Wolf biedt ruime comfort kampeerplaatsen. Er is (tegen betaling) WiFi beschikbaar, met dekking over de gehele camping. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw luie stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden. Er zijn camperplaatsen, autovrije velden en op slechts een gedeelte van de camping zijn honden toegestaan. Iedere kampeerplaats is geschikt voor één familie van maximaal 8 personen.

 • Kamperen met een tent, vouwwagen, caravan of camper
 • 8 ampère stroom (ampèreverhoging tegen betaling mogelijk)
 • CAI-aansluiting
 • Eigen watertappunt
 • Eigen afvoer
 • WiFi (tegen betaling)

Luxe sanitairgebouwen

In de afgelopen drie jaar zijn alle sanitairgebouwen volledig gerenoveerd en vernieuwd. Dit betekent dat u op De Kleine Wolf zeer luxe en modern en bovenal 5-sterren sanitair kan verwachten waarbij vooral aan uw privacy is gedacht. Zo hebben alle toiletten wanden tot aan de grond, dikke deuren en een eigen afzuiging. Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in een van onze bubbelbaden met sterrenhemel.

 • Vloerverwarming
 • Babyrooms
 • Familiedouches
 • Peuter- en kleutersanitair
 • Wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen
 • Bubbelbad met sterrenhemel
 • Mindervalidenruimtes
 • Wasmachines en drogers (in sanitairgebouw de Fazant)

Douchekaart

Het warme water voor de douches werkt met behulp van een douchekaart. Bij aankomst ontvangt u tegen betaling van € 5,- per douchekaart een of meerdere douchekaarten waarmee u ongeveer 45 minuten kunt douchen. Tussentijds kunt u, indien nodig, uw douchekaart opwaarderen in de sanitairgebouwen met 1 of 2 euromuntstukken of bij de receptie tegen elk gewenst bedrag. Bij vertrek levert u uw douchekaart weer in en ontvangt u het resterende tegoed van ons retour.

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Wij bieden op onze camping diverse verhuuraccommodaties; van een trekkershut en chalet tot diverse luxe glamping accommodaties, een bungalow of boerderij.

Arrangementen 2021

De beste deals! (obv 2 personen exc. toeristenbelasting en reserveringskosten)

Voorseizoen

26 maart - 21 juni (telefonisch boeken)

€ 945,-

Voorseizoen lang

26 maart - 5 juli (telefonisch boeken)

€ 1175,-

Pasen

1 april - 6 april

€ 185,-

Meivakantie

24 april - 1 mei

€ 225,-

Meivakantie

1 mei - 8 mei

€ 260,-

Meivakantie lang

24 april - 8 mei

€ 400,-

Lente arrangement

24 april - 31 mei (telefonisch boeken)

€ 895,-

Hemelvaart

12 mei - 17 mei

€ 260,-

Pinksteren

21 mei - 25 mei

€ 220,-

Hemelvaart & Pinksteren

12 mei - 25 mei

€ 435,-

Lang weekend Juni

2 juni - 7 juni

€ 195,-

Junimaand

8 juni - 8 juli (telefonisch boeken)

€ 390,-

Naseizoen

28 augustus - 20 sep (telefonisch boeken)

€ 350,-

Boek nu direct uw kampeervakantie!

Kies uw datum

1 Resultaat gevonden