Een heerlijke 5 sterrencamping

Camping de Kleine Wolf is een 5* camping gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal tussen de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes kunnen maken, terwijl u in alle rust kunt genieten, de vogels hoort fluiten en aan de dagelijkse drukte kunt ontsnappen.

Faciliteiten

 

Comfort kampeerplaatsen

Camping de Kleine Wolf biedt ruime comfort kampeerplaatsen. Er is (tegen betaling) WiFi beschikbaar, met dekking over de gehele camping. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw luie stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden. Er zijn autovrije velden en op slechts een gedeelte van de camping zijn honden toegestaan. Iedere kampeerplaats is geschikt voor één familie van maximaal 8 personen.

 • 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk)
 • CAI-aansluiting
 • Eigen watertappunt
 • Eigen afvoer
 • WiFi (tegen betaling)

Luxe sanitairgebouwen

Alle sanitairgebouwen op de camping worden verwarmd middels vloerverwarming, zijn modern en luxe ingericht met babyrooms, familiedouches, peuter- en kleutersanitair, wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen. Wasmachines en droger zijn aanwezig in sanitairgebouw nabij kampeerveld Fazant. Een mindervalidenruimte is beschikbaar in het sanitairgebouw bij de kampeervelden Fazant en Koolmees. Het sanitairgebouw tussen kampeervelden Eekhoorn en Braamstruik is in 2018 volledig vernieuwd en voorzien van een heus bubbelbad onder een prachtige sterrenhemel. En in het aankomende kampeerseizoen (2019) zullen we het uitgebouwde en volledige gerenoveerde toiletgebouw bij kampeerveld Koolmees in gebruik nemen. Ook in dit sanitairgebouw is een ligbad met sterrenhemel aanwezig. 

 • Vloerverwarming
 • Babyrooms
 • Familiedouches
 • Peuter- en kleutersanitair
 • Wastafels, wascabines en vaatwasplaatsen
 • Ligbad (sanitairgebouw kampeervelden Koolmees en Braamstruik)

Douchekaart

Het warme water voor de douches werkt met behulp van een douchekaart. Bij aankomst ontvangt u tegen betaling van € 5,- een of meerdere douchekaarten waarmee u ongeveer 45 minuten kunt douchen. Tussentijds kunt u, indien nodig, uw douchekaart opwaarderen bij de receptie of bij de ingang van de horeca. Bij vertrek levert u uw douchekaart weer in en ontvangt u het resterende tegoed van ons retour.

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Wij bieden op onze camping diverse verhuur accommodaties; van een trekkershut en chalet tot diverse luxe glamping accommodaties, een bungalow of landhuis.

Bekijk onze accommodaties

Kampeer aanbiedingen

De beste deals! (obv 2 personen excl. toeristenbelasting)

Weekend in het voor- of naseizoen

Vrijdag t/m zondagavond (telefonisch boeken!)

€ 60,-

Voorseizoen

27 maart - 22 juni (telefonisch boeken!)

€ 900,-

Voorseizoen lang

27 maart - 8 juli (telefonisch boeken!)

€ 1120,-

Meivakantie

25 april - 2 mei

€ 250,-

Junimaand

4 juni - 1 juli (telefonisch boeken!)

€ 375,-

Zomervakantie

4 juli - 18 juli

€ 590,-

Zomervakantie

15 augustus - 29 augustus

€ 375,-

Boek nu direct uw kampeervakantie!

Verfijn resultaten

1 Resultaat gevonden

11 Alternatieven gevonden