Contactformulier

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacyverklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Routebeschrijving

De N34 tussen Ommen en Hardenberg is aangepast en is geen provinciale weg meer. In plaats daarvan is de N36 verlengd. Veel navigatiesystemen kennen deze route nog niet, dus bekijk alstublieft onderstaande aanrijroute! Komt u vanaf Hoogeveen, Raalte of Zwolle? Volg dan de onderstaande route, en niet de route die uw navigatiesysteem aangeeft!

Vanaf Hoogeveen (N48)

Bij de rotonde voor Ommen houdt u richting Hardenberg aan. Na ca. 9 km volgt nog een rotonde. Hier gaat u richting Stegeren. Na ca. 3 km ziet u de camping aan de rechterkant.

Vanaf Raalte (N348)

U rijdt de afslag Ommen en Ommen industrieterrein voorbij en volgt Hardenberg. Bij de rotonde voorbij deze afslagen houdt u richting Hardenberg aan. Na ca. 9 km volgt nog een rotonde. Hier gaat u rechtsaf richting Stegeren. Na ca. 3 km ziet u de camping aan de rechterkant.

Vanaf Zwolle (N34)

U houdt richting Hardenberg aan op de N340, u komt hiermee op de N48. Bij de rotonde op de N48 houdt u richting Hardenberg aan. Na ca. 9 km volgt nog een rotonde. Hier gaat u richting Stegeren. Na ca. 3 km ziet u de camping aan de rechterkant.