Header - Pumptrack

Intro - pumptrack

PumpTrack bij De Kleine Wolf

Op Camping De Kleine Wolf in Stegeren is een asfalt PumpTrack. Naast het theater is de PumpTrack geplaatst, met een totale oppervlakte van maar liefst 1500 m2. De PumpTrack is aaneengesloten, heeft toffe hoogte verschillen en bochten die het parcours extra uitdagend maken. Deze unieke baan heeft een tripple bocht, deze is nergens anders te zien en heeft de naam ‘de kroon’ gekregen! Door de fiets aan het eind van elke bult naar de grond te ‘pompen’ kunnen er flinke snelheden behaald worden. Zo kunnen er eindeloos rondjes gereden worden die steeds sneller gaan! 

Boek uw verblijf

De PumpTrack is leuk voor jong en oud

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-pumptrack-jongens-staan.jpg

PumpTrack

De PumpTrack is leuk voor jong en oud

Een asfalt PumpTrack is een grote magneet, en trekt iedereen die van sporten en buitenspelen houdt. De PumpTrack op De Kleine Wolf heeft een Kidstrack van 43 meter (geschikt tot 6 jaar) en een volwaardige PumpTrack van 181 meter, zo is het geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Een jongetje van 2 jaar oud op de loopfiets, het meisje van 6 op haar step, en de stoere bink van 10 op zijn BMX fiets. Maar ook volwassenen op een mountainbike fietsen rond. Een asfalt PumpTrack is niet voor niets 'dé speeltuin van de toekomst'. Er is zelfs een apart ‘toeschouwersplatform’ om de skills van van de sportievelingen te aanschouwen.

Let op: het is verplicht om bescherming te dragen. BMX-fietsen en helmen kunt u huren bij de receptie van De Kleine Wolf

PumpTrack regels

Onze spelregels

Het gebruik van de PumpTrack is op eigen risico, zowel voor beschadigingen als voor letsel achten wij ons niet aansprakelijk. Noodgeval? Bel 1-1-2. 

Het gebruik van de PumpTrack is alleen toegestaan met daarvoor geschikte fietsen, inline skates, rolschaatsen, steps en skateboard. 

De PumpTrack is geschikt voor volwassenen en kinderen. Kinderen onder 8 jaar alleen met ouderlijk toezicht.

Het dragen van beschermende kleding, zoals knie-, elleboog-, en polsbescherming wordt op de PumpTrack aanbevolen. Het dragen van een helm is verplicht.

De PumpTrack is alleen toegankelijk vanaf 09.00 uur tot zonsondergang met een maximale eindtijd van 21.00 uur.

Het is verplicht de aangegeven rijrichting te volgen. Let op medegebruikers bij het in- en uitrijden van de PumpTrack.

Het is verboden om door de rode doorgetrokken streep te rijden en om onnodig stil te staan op de rijbaan.

Heb respect voor elkaar en geef elkaar voldoende ruimte. Publiek dient op veilige afstand te staan.

Let op, de baan kan glad zijn bij regen/of winterse omstandigheden.