Camping met binnenzwembad

Op zoek naar een welverdiende vakantie vol pret en plezier? Onze camping met binnenzwembad heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie. Bij De Kleine Wolf is ontzettend veel te beleven voor zowel jong als oud. Onze camping is niet voor niets door de ANWB bekroond tot Camping van het Jaar 2022 in de categorie ‘Fijnste gezinscamping’. Op onze camping met binnenzwembad kunt u zowel overnachten op een comfort kampeerplek als in uiteenlopende huuraccommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Binnenglijbaan

Binnenglijbaan - Kleine Wolf

Binnenzwembad

Nieuw in 2023: binnenglijbaan met speciale lichtbeleving

Naast de duo glijbaan, krijgen we nog een nieuwe glijbaan! De huidige binnenglijbaan wordt ook vervangen voor een supersnelle glijbaan met lichtringen. De binnenglijbaan heeft een speciale lichtbeleving, de lichtringen geven u het gevoel dat u tijdens het glijden steeds sneller gaat.

Het realiseren van de nieuwe glijbaan zal naar verwachting klaar zijn voor 31 maart 2023

Glijbanen

Duo-glijbaan-De-Kleine-Wolf

Binnenzwembad

Nieuw in 2023: supersnelle glijbanen

De Kleine Wolf krijgt een supersnelle overdekte duo glijbaan, die nog nooit ter wereld is gebouwd. De nieuwe binnenglijbaan is volledig in Formule 1 stijl. De nieuwe glijbaan in het binnenbad heeft niet één buis, maar twee buizen waardoor u tegen elkaar kan racen. Kortom gegarandeerd veel glijplezier. Deze glijbaan heeft een totale lengte van meer dan 160 meter en is daarmee ook onze langste glijbaan van het zwembad. De tijd wordt automatisch geregistreerd en valsspelen is daardoor niet mogelijk!

De werkzaamheden zullen naar verwachting klaar zijn voor 31 maart 2023

Semi-overdekt zwembad

Boek uw verblijf op onze camping met binnenzwembad

Wilt u uw vakantie vieren op onze prachtige 5-sterren camping met binnenzwembad in Overijssel? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.