Camping met binnenzwembad

Wilt u graag op vakantie in eigen land waarbij u zowel met goed als met slecht weer kunt zwemmen? Dan bent u wellicht op zoek naar een camping met binnenzwembad. De Kleine Wolf is een vijfsterrencamping in het Overijsselse Vechtdal. Mede dankzij de uitgebreide faciliteiten zijn wij bekroond tot ANWB Camping van het Jaar 2020 en 2022 in de categorie 'Fijnste gezinscamping'. Daarnaast is De Kleine Wolf dit jaar door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! Bij ons is dan ook ontzettend veel te beleven voor zowel jong als oud. 

Semi-overdekt zwembad

Glijbanen

Binnenglijbaan

Boek uw verblijf op onze camping met binnenzwembad

Wilt u uw vakantie vieren op onze prachtige 5-sterren camping met binnenzwembad in Overijssel? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.