Zwembaden bij De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwembad. Onze gezellige familiecamping is gelegen in het Overijsselse Vechtdal, waar we alle faciliteiten in huis hebben voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Zowel kinderen als ouders genieten volop van waterpret in ons zwemparadijs, en de indoor speeltuin staat garant voor urenlang klimmen, klauteren en spelen. Daarnaast zorgt ons razend enthousiaste animatieteam voor de leukste activiteiten en fantastische theatershows. Bij onze camping met zwembad kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze accommodaties.

*Let op: vanwege een verbouwing in het zwembad, is het niet mogelijk om een dagje te zwemmen. De werkzaamheden vinden plaats van november 2022 tot 31 maart 2023. 

Boek uw verblijf

Semi-overdekt zwembad

Glijbanen

Duo-glijbaan-De-Kleine-Wolf

Binnenzwembad

Nieuw in 2023: supersnelle glijbanen

De Kleine Wolf krijgt een supersnelle overdekte duo glijbaan, die nog nooit ter wereld is gebouwd. De nieuwe binnenglijbaan is volledig in Formule 1 stijl. De nieuwe glijbaan in het binnenbad heeft niet één buis, maar twee buizen waardoor u tegen elkaar kan racen. Kortom gegarandeerd veel glijplezier. Deze glijbaan heeft een totale lengte van meer dan 160 meter en is daarmee ook onze langste glijbaan van het zwembad. De tijd wordt automatisch geregistreerd en valsspelen is daardoor niet mogelijk!

De werkzaamheden zullen naar verwachting klaar zijn voor 31 maart 2023

Binnenglijbaan

Binnenglijbaan - Kleine Wolf

Binnenzwembad

Nieuw in 2023: binnenglijbaan met speciale lichtbeleving

Naast de duo glijbaan, krijgen we nog een nieuwe glijbaan! De huidige binnenglijbaan wordt ook vervangen voor een supersnelle glijbaan met lichtringen. De binnenglijbaan heeft een speciale lichtbeleving, de lichtringen geven u het gevoel dat u tijdens het glijden steeds sneller gaat.

Het realiseren van de nieuwe glijbaan zal naar verwachting klaar zijn voor 31 maart 2023

Boek uw verblijf

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-glijbanen-overzicht.jpg

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf op onze camping met zwembad

Wilt u uw vakantie vieren op onze prachtige 5-sterren camping met zwembad in Overijssel? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op