Camping met Zwemparadijs

De Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwemparadijs, gelegen in het prachtige Ommen, Overijssel. Tijdens een vakantie bij De Kleine Wolf beleeft zowel jong als oud ontzettend veel waterpret. Het is een waar paradijs voor de echte waterratten onder ons. Als het zonnetje schijnt kunt u een duik nemen in het natuurlijke zwemwater bij het zandstrand of in het verwarmde buitenzwembad. Mocht het weer dit niet toelaten, kunt u terecht in het overdekte zwembad. Op onze camping brengt u de nacht door op onze ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Ontdek het zwembad

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-familieglijbaan-feller.jpg

Een groot zwemparadijs

Ons verwarmde buitenzwembad is ideaal voor een verfrissende duik op een warme zomerdag. De buitenbaden worden omgeven door een zonneweide met heerlijke ligbedden. Met name als de temperatuur boven de 25 graden stijgt, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de twee glijbanen die uitmonden in het diepe bad. Heeft iedereen in uw gezin een zwemdiploma? Dan kunnen jullie met zijn allen tegelijk van onze familieglijbaan, plezier gegarandeerd! Daarnaast is er nog een supersnelle glijbaan voor de echte durfallen en speciaal voor kleine kinderen is er een peuterbad waar heerlijk in gespetterd kan worden.

Mocht het weer te slecht zijn om een duik te nemen in de buitenbaden, dan is er nog een overdekt zwembad. Het binnenzwembad bestaat uit een kinderbad met glijbaantjes en een groot diep bad met een glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad. Hierdoor beleeft u altijd zwemplezier in ons zwemparadijs.

Semi-overdekt zwembad

Glijbanen

Binnenglijbaan

Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.