Wifi op De Kleine Wolf

Bij De Kleine Wolf heeft u over de gehele camping beschikking over draadloos internet. Met onze wifi kunt u naar hartenlust vakantiefoto's delen via Whatsapp en social media, of uw mail bijhouden. Let er wel op dat wij zogenaamde ‘camping wifi’ aanbieden. Ons wifi netwerk is niet geschikt om films te downloaden of HD livestreams te kijken. Maar gelukkig bieden wij heel veel leuke activiteiten zodat u zich niet hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf
Onbeperkt vakantiefoto’s delen
Vernieuwd wifinetwerk
Dekking over de hele camping
Camping-de-kleine-wolf-app-wifi-ticket-kopen.jpg

Hoe werkt dat precies?

Wifi op De Kleine Wolf

Bij aankomst ontvangt u 1 wifii ticket welke inclusief is bij uw verblijf (uitgezonderd jaar- en seizoenplaatsen). Op deze voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam, wachtwoord en het aantal dagen dat de voucher gebruikt kan worden. De vouchers zijn beschikbaar voor één apparaat.

Wilt u op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik maken van wifi, dan dient u meerdere vouchers aan te schaffen. Tegen betaling kunt via De Kleine Wolf App meer wifi vouchers aanschaffen. 

Camping-de-kleine-wolf-speeltoestel-specht-meisje-zittend-boven-2.jpg

Faciliteiten bij De Kleine Wolf

Tijdens uw verblijf bij De Kleine Wolf, zult u ook toegang hebben tot alle faciliteiten zodat u uitermate kunt genieten van een welverdiende vakantie. Zo is er een binnen- en buitenzwembad, beide verwarmd voor optimaal comfort.

Maar ook een strandje, fietscrossbaan, pannakooi, midgetgolfbaan, bootcamppark en nog veel meer. Daarnaast staat het dolenthousiaste animatieteam het hele jaar voor u klaar met de leukste activiteiten voor jong en oud.