Dagje spetteren

Ook niet campinggasten zijn van harte welkom om een dagje te komen plonzen en spetteren in ons heerlijke binnen- en buitenzwembad. Onze baden zijn voorzien van interactieve speelelementen en spectaculaire glijbanen. Urenlang zwemplezier gegarandeerd! Het zwembad is alleen geopend tijdens het campingseizoen van april tot oktober. Het buitenbad is geopend van medio mei tot medio september, maar alleen wanneer de weersomstandigheden het toelaten. 

Let op: tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn de faciliteiten alleen geopend voor onze campinggasten

Heerlijk plonzen en spetteren
Ook voor niet campinggasten
Vermaak voor jong en oud

Openingstijden

Zwembad - Binnen glijbaan jongen springt (large).jpg

Dagrecreatie

Tarieven dagrecreatie

Bezoekers zijn van harte welkom! Om toegang te krijgen tot het zwembad, het indoor speelparadijs en/of PumpTrack dient u zich te melden bij de receptie. U ontvangt ontvangt een polsbandje die u aan het eind van de dag weer moet inleveren bij de receptie. 

  • Losse ticket | Zwembad, indoor speelparadijs of PumpTrack €5,00 per persoon
  • Combi deal | Zwembad, indoor speelparadijs en PumpTrack €7,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot de indoor speeltuin en PumpTrack. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in de Wolventuin.

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.