Dagje uit bij De Kleine Wolf

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een dagje uit, een etentje of een kinderfeestje? Dan is De Kleine Wolf de perfecte locatie! Kom een dagje met de kinderen spelen, zwemmen een potje midgetgolfen of genieten van een heerlijke lunch of diner. We beschikken onder andere over een indoor speelparadijs met horeca en een binnen- en buitenzwembad, dus er is bij De Kleine Wolf altijd wel iets te beleven!

Let op: vanwege een verbouwing is het zwembad, is het niet mogelijk om een dagje te zwemmen. De werkzaamheden vinden plaats van november 2022 tot april 2023. 

Urenlang zwem- en speelplezier
De leukste kinderfeestjes
Heerlijk lunchen of dineren
Camping-de-kleine-wolf-indoorspeeltuin-touwen-broers-zussen-lachen2.jpg

Dagrecreatie

Openingstijden dagrecreatie

-

Zwemmen

Openingstijden

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-horeca-vrouw-broodje.jpg

Dagrecreatie

Tarieven dagrecreatie

Om toegang te krijgen tot het indoor speelparadijs en/of PumpTrack dient u zich te melden bij restaurant De Wolventuin. U ontvangt een polsbandje die u aan het eind van de dag weer moet inleveren bij de horeca. 

  • Losse ticket | Indoor speelparadijs of PumpTrack €5,00 per persoon
  • Combi deal | Indoor speelparadijs en PumpTrack €7,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot de indoor speeltuin en PumpTrack. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in de Wolventuin.

*Let op: vanwege een verbouwing in het zwembad, is het niet mogelijk om een dagje te zwemmen. De werkzaamheden vinden plaats van november 2022 tot april 2023.