Kom een dagje plezier maken bij De Kleine Wolf

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een dagje uit, een etentje of een kinderfeestje? Dan is De Kleine Wolf de perfecte locatie! Kom een dagje met de kinderen spelen, zwemmen een potje midgetgolfen of genieten van een heerlijke lunch of diner. We beschikken onder andere over een indoor speelparadijs met horeca en een binnen- en buitenzwembad, dus er is bij De Kleine Wolf altijd wel iets te beleven!

Let op: wanneer de camping is volgeboekt is dagrecreatie niet mogelijk. De openingstijden voor dagrecreatie vindt u hieronder.

Urenlang zwem- en speelplezier
De leukste kinderfeestjes
Heerlijk lunchen of dineren
bob en babet in golfkar

* In week 38 en 39 is het zwembad op woensdag gesloten, de indoor speeltuin is wel geopend op woensdagmiddag

Openingstijden dagrecreatie

-

Openingstijden

Zwembad - Binnen glijbaan jongen springt (large).jpg

Dagrecreatie

Tarieven dagrecreatie

Om toegang te krijgen tot het zwembad, het indoor speelparadijs en/of PumpTrack dient u zich te melden bij de receptie. U ontvangt een polsbandje die u aan het eind van de dag weer moet inleveren bij de receptie. 

  • Losse ticket | Zwembad, indoor speelparadijs of PumpTrack €5,00 per persoon
  • Combi deal | Zwembad, indoor speelparadijs en PumpTrack €7,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot de indoor speeltuin en PumpTrack. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in de Wolventuin.

Zwemmen

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.