Indoor speelparadijs De Kleine Wolf

Ook wanneer de weersomstandigheden een keertje tegenzitten kunnen de kinderen lekker spelen in het indoor speelparadijs! Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, springen en spelen.

Boek uw verblijf
Urenlang speelplezier
Klimmen, klauteren, springen en spelen
Overdekte speeltuin
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-indoorspeeltuin-toren.jpg

Ook voor niet-campinggasten

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een dagje uit, een etentje of een kinderfeestje?

Dan is De Kleine Wolf de perfecte locatie! Kom een dagje met de kinderen spelen, zwemmen een potje midgetgolfen of genieten van een heerlijke lunch of diner. We beschikken onder andere over een indoor speelparadijs met horeca en een binnen- en buitenzwembad, dus er is bij De Kleine Wolf altijd wel iets te beleven!

HTC20170623KW-1046beetje.jpg

Spelen bij De Kleine Wolf

Op De Kleine Wolf beleven kinderen volop speelplezier! Buiten spelen de kinderen fanatieke spelletjes op het sportveld en in de pannakooi, fietsen ze op de PumpTrackbaan of gaan ze de strijd met elkaar aan tijdens het tafeltennis. Daarnaast beleven ze veel plezier op de midgetgolfbaan, de tennisbaan, het buitenzwembad en de vele speeltuintjes waaronder het avontuurlijke junglebos. Zit het weer even tegen? Dan is er ook binnen genoeg te beleven!

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-pumptrack-jongens-op-fiets-kijken-elkaar.jpg

Alle speelfaciliteiten

Nog veel meer te beleven op De Kleine Wolf

 Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: 

  • Pannakooi
  • PumpTrack fietscrossbaan
  • Midgetgolfbaan
  • Theater
  • Junglebos
  • Sportveld
  • Tennisbaan
  • Binnen- en buitenzwembad 

Boek uw verblijf

HTC20170623KW-1210beetje.jpg

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf op onze camping met indoor speeltuin

De Kleine wolf is een vakantiepark met indoor speeltuin, een binnen- en buitenzwembad en nog veel meer! De camping heeft alle faciliteiten voor een onvergetelijke familievakantie in eigen land. Er is ontzettend veel te ontdekken en beleven voor jong en oud.