Camping met waterplas

Wilt u genieten van uw vrije tijd aan het water? Bij De Kleine Wolf kunt u kamperen op steenworp afstand van ons strand, ook wel de playa genoemd. Hier kunt u elke dag een frisse duik nemen! Daarbij kunt u bij ons altijd zwemmen, weer of geen weer! Er bevinden zich op de camping namelijk een binnen- én buitenzwembad, en ze zijn allebei verwarmd. Natuurlijk is er voor de kleine kinderen ook een peuterbad waar heerlijk in gespetterd kan worden. Kom naar onze camping met waterplas voor gegarandeerd zwemplezier.

Relax mee op ons park!
Camping-de-kleine-wolf-kamperen-aan-zandstrand.jpg

Luxe comfortplekken

Als u graag zo dicht mogelijk bij onze zwemplas wilt verblijven, kies dan uit een van onze 12 luxe comfortplaatsen. Elke luxe comfortplaats is maar liefst 140 m2. Genoeg ruimte voor u om uw tent, vouwwagen, caravan of camper op te zetten. U maakt tijdens uw verblijf op onze camping gebruik van de 16 ampère stroomaansluiting en onze camping wifi. Vanuit uw comfortplaats kijkt u uit op de palmbomen en het water, een zeer fraai uitzicht.

Boek uw overnachting op onze camping

Wilt u overnachten bij De Kleine Wolf met waterplas? Boek eenvoudig online uw verblijf op De Kleine Wolf. Heeft u vragen over onze camping, onze faciliteiten of over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw vakantie bij De Kleine Wolf
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.