Dagje spelen bij De Kleine Wolf

Ook niet-campinggasten zijn van harte welkom om te komen spelen in ons indoor speelparadijs en/of een hapje te eten in ons restaurant de Wolventuin. Door de combinatie van speeltuin met horeca is het dé perfecte plek waar gezinnen zich urenlang kunnen vermaken. 

Let op: wanneer de camping is volgeboekt is dagrecreatie niet mogelijk. De openingstijden voor dagrecreatie vindt u hieronder.

Openingstijden dagrecreatie
Voor iedere leeftijd
Urenlang speelplezier
Aangrenzende binnentuin

Openingstijden

91-Wolventuin - spelen3.jpg

Dagrecreatie

Tarieven dagrecreatie

Om toegang te krijgen tot het indoor speelparadijs en/of PumpTrack dient u zich te melden bij restaurant De Wolventuin. U ontvangt een polsbandje die u aan het eind van de dag weer moet inleveren bij de horeca. 

  • Losse ticket | Indoor speelparadijs of PumpTrack €5,00 per persoon
  • Combi deal | Indoor speelparadijs en PumpTrack €7,50 per persoon

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Volwassenen hebben gratis toegang tot de indoor speeltuin en PumpTrack. Het is niet toegestaan om eigen etenswaren te nuttigen in de Wolventuin.

*Let op: vanwege een verbouwing in het zwembad, is het niet mogelijk om een dagje te zwemmen. De werkzaamheden vinden plaats van november 2022 tot april 2023. 

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.