Banner - Luxe campingplaats

Camping bij Dalfsen

Op zoek naar een camping in de buurt van Dalfsen? De Kleine Wolf is dan de ideale plek voor u. Onze camping ligt op slechts 25 minuten rijden met de auto van het mooie plaatsje Dalfsen vandaan. Zowel op de camping als daarbuiten is ontzettend veel te beleven. Behalve Dalfsen liggen in de omgeving van De Kleine Wolf nog ontzettend veel andere gezellige plaatsjes, zoals Hardenberg of Dedemsvaart. Dit zijn steden met veel karakter en bieden daarmee een leerzame en onderscheidende dag uit tijdens uw vakantie. Wilt u een kampeerplek boeken op onze camping bij Dalfsen?

Ontdek onze camping bij Dalfsen
1531-Vechtdal  Dalfsen Vincent Croce DSCF2102.jpg

Het gezellige plaatsje Dalfsen

Dalfsen ligt in het centraal noordelijke deel van Overijssel. Het is een groot dorp met in het centrum enkele winkels en supermarkten. Wanneer u écht om u heen kijkt, ziet u dat het dorp gevormd wordt door enkele prachtige oude woningen en kerken. Dalfsen is echter bijzonder door de schitterende natuur in de directe omgeving van het dorp. U vindt hier uitgestrekte velden die zich uitstekend lenen voor lange wandel- of fietstochten. Ook zijn er diverse kastelen te bezichtigen in de omgeving van Dalfsen.

Vanuit De Kleine Wolf is Dalfsen binnen 25 minuten te bereiken met de auto. Wanneer u sportief bent aangelegd, is het natuurlijk ook mogelijk om met uw eigen of gehuurde fiets een van de mooie fietsroutes te volgen om Dalfsen te bereiken. 

Fazant tent prive sanitair

De Kleine Wolf: een 5* camping

Er is erg veel mogelijk wanneer u wilt kamperen bij De Kleine Wolf. Op onze camping betekent kamperen alleen maar plezier! Onze kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen beschut, zodat u altijd voldoende privacy heeft tijdens uw verblijf. Komt u kamperen met uw kinderen? Op diverse kampeervelden bevindt zich een speeltoestel. U gaat achterover zitten voor de tent, terwijl uw kinderen zich uitleven. De recentelijk vernieuwde sanitairgebouwen van De Kleine Wolf hebben ook peuter- en kleutersanitair en worden zeer regelmatig schoongehouden. Hierdoor ervaart u het echte kampeergevoel in combinatie met een grote hoeveelheid luxe. Deelt u niet graag het sanitair met andere campinggasten? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om een kampeerplaats met privé sanitair te boeken!

Wilt u graag komen verblijven bij De Kleine Wolf? Boek dan uw verblijf direct online om zeker te zijn van het beste plekje!