Lekker spelen in onze overdekte speeltuin

Ook wanneer de weersomstandigheden een keertje tegenzittten kunnen de kinderen lekker spelen in het indoor speelparadijs. Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, springen en spelen.

Voor iedere leeftijd

Er zijn drie zones in het speelparadijs: een lage zone in de vorm van een teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunt u heerlijk relaxen in de binnentuin en genieten van een lekkere kop koffie, lunch of diner.

Ook voor niet-campinggasten

Als campinggast heeft u met een polsbandje uw gehele verblijf gratis toegang tot de indoor speeltuin. Ook niet-campinggasten kunnen buiten de schoolvakanties gebruik maken van de Wolventuin. Van april t/m augustus is de Wolventuin voor niet-campinggasten alleen buiten schoolvakanties geopend. Tijdens de voorjaars-, herfst- en kerstvakantie is de Wolventuin wél voor iedereen geopend. Voor meer informatie en de actuele openingstijden zie 
wolventuin.nl