Honden camping Nederland

Wilt u graag kamperen en uw trouwe viervoeter meenemen? Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren honden camping in Nederland. Honden zijn op een groot gedeelte van de camping toegestaan, op de kampeervelden ten westen van de entree. Aan de rand van de camping zijn er speciale hondentoiletten en er is zelfs een hondendouche in het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant. De bosrijke omgeving is uitermate geschikt voor een fijne wandeling met uw hond. Daarnaast is er ontzettend veel te beleven voor jong en oud op Camping de Kleine Wolf in Ommen.

Ontdek de faciliteiten van de kleine wolf
476-adorable-animal-canine-162167.jpg

De ideale vakantieplek voor u en uw viervoeter

Camping de Kleine Wolf is gelegen in een van de mooiste stukjes van Nederland. De omgeving wordt gekenmerkt door een prachtige bosrijke natuur, waar u en uw hond zich helemaal kunnen uitleven. Begin de ochtend met een heerlijke boswandeling waarbij u geniet van de rust en stilte. Daarna geniet u van een van de vele mogelijkheden, faciliteiten en activiteiten op deze honden camping in Nederland.

Vijfsterren honden camping in Ommen

Een vakantie op vijfsterren camping de Kleine Wolf in Ommen staat garant voor een onvergetelijke vakantie. De natuur van het Overijsselse Vechtdal leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling met uw hond. Daarnaast heeft de camping alles voor een heerlijke familievakantie of een rustgevende kampeervakantie in de natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en heerlijk beschut gelegen tussen de bomen. Iedere kampeerplaats is voorzien van een eigen watertappunt, een eigen afvoer, CAI-aansluiting en stroom. De plekken zijn ruim genoeg voor een familie van maximaal acht personen.

Bekijk onze kampeerplekken waar honden zijn toegestaan

Reserveer uw kampeerplek eenvoudig online

Wilt u graag een onvergetelijke vakantie beleven met uw hond op deze vijfsterren honden camping in Nederland? Reserveer eenvoudig uw kampeerplek online en wij verwelkomen u graag. Bij het boeken kunt u aangeven of u met één of twee huisdieren vakantie wilt komen vieren bij Camping de Kleine Wolf.

Reserveer direct uw kampeerplek