5-sterren camping Nederland

Wij zijn trots dat Camping De Kleine Wolf door de ANWB al meerdere malen is uitgeroepen tot 5-sterren camping in Nederland! Dankzij dit keurmerk bent u er zeker van dat u bij ons terecht kan voor een geweldige vakantie op één van de beste campings in Nederland. Ontdek snel alles wat onze 5-sterren camping te bieden heeft! Dit jaar heeft De Kleine Wolf wederom de prijs Camping van het Jaar 2024 mogen ontvangen, uitgereikt door de ANWB in de categorie Beste familiecamping met zwembad en waterpret!

Camping-de-kleine-wolf-animatie-high-five-moeder-dochter-lachen.jpg

Voldoende te beleven

Bij ons hoeft absoluut niemand zich te vervelen tijdens de vakantie. Bij De Kleine Wolf is er voor u en uw kinderen namelijk genoeg te ontdekken op én rondom de camping! Neem een lekkere frisse plons in ons binnen- en buitenzwembad of verken onze avontuurlijke indoor speeltuin. Ons enthousiaste animatieteam organiseert zowel in het hoog- als in het laagseizoen verschillende leuke activiteiten voor alle leeftijden. Dus of u nu een vakantie boekt met uw dreumes, peuter, kleuter of tiener, er is altijd wel een leuke activiteit te vinden bij Wolfie en het animatieteam! Wat dacht u bijvoorbeeld van het populaire dreumesdansen, onze creatieve knutselprojecten, of voor de oudere jeugd zelfs survivaldagen of spokentochten!

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-visvijver-jongens.jpg

Ontdek de omgeving

Natuurlijk is er op onze 5-sterren camping méér dan voldoende te beleven, maar wilt u er toch ook eens lekker op uit in de omgeving? Ook hier is genoeg te zien en te ondernemen. Verken bijvoorbeeld de mooie omliggende natuur van het Overijsselse Vechtdal, een uitgestrekt en prachtig natuurgebied waar volop gewandeld en gefietst kan worden. Lekker een dagje erop uit met de kids? Dan vindt u in de omgeving ook verschillende leuke attractieparken, zoals Attractiepark SlagharenAvonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen. Vanuit De Kleine Wolf kunt u alle kanten op, voor jong en oud!

Boek uw vakantie bij onze 5 sterren camping

Wilt u uw vakantie vieren op onze prachtige 5 sterren camping in Overijssel waar u volop kunt genieten van de omgeving en onze faciliteiten? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons!

Boek uw verblijf
Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie Beste familiecamping met zwembad en waterpret!

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.