5-sterren camping Nederland

De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot 5-sterren camping in Nederland. Dat betekent dat onze camping uitzonderlijk goede faciliteiten heeft, over ruime kampeerplaatsen beschikt en bovendien ontzettend gezellige activiteiten organiseert voor het hele gezin. Bent u op zoek naar een 5-sterren camping in Nederland? Boek dan direct bij De Kleine Wolf. Onze camping beschikt niet alleen over goede faciliteiten, ook in de omgeving van deze 5-sterren camping in Nederland zijn veel activiteiten te ondernemen.
 

De gezellige kampeerplaatsen op onze 5-sterren camping

Op onze 5-sterren camping beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Hier hebben onze comfortabele kampeerplaatsen een groot aandeel in. De Kleine Wolf biedt namelijk ruime kampeerplaatsen die beschut liggen tussen de bomen en die over wifi beschikken. U kunt kiezen tussen zowel plaatsen op gezellige en knusse grasvelden als tussen mooi aangelegde singels. Op deze grasvelden vindt u vrijwel altijd speeltoestellen midden op het veld, zodat u vanuit uw eigen camper, caravan of tent de kinderen prima in de gaten kunt houden. Iedere kampeerplaats op onze 5-sterren camping in Nederland beschikt over de volgende zaken:
  • 8 ampère stroom (verhoging tegen betaling mogelijk);
  • CAI-aansluiting;
  • Eigen watertappunt;
  • Eigen afvoer;
  • Wifi.

De uitstekende faciliteiten op de 5-sterrencamping

Naast de ruime kampeerplaatsen op gezellige kampeervelden hebben wij op onze 5-sterren camping in Nederland ook uitstekende faciliteiten die uw vakantie nog een stukje makkelijker zullen maken. De drie sanitairgebouwen zijn zeer modern en luxe ingericht en bieden veel privacy door het gebruik van dikke deuren en wanden, die doorlopen tot de grond. Bovendien zijn alle sanitairgebouwen voorzien van vloerverwarming. Ook is er speciaal peuter- en kleutersanitair, zijn er familiedouches, babyrooms en wasmachines.
 
In onze supermarkt op de 5-sterren camping in Nederland haalt u iedere dag uw verse broodjes of alle benodigdheden voor die barbecue. Geen zin om zelf te koken? Ga dan een hapje eten bij De Wolventuin, ons gezellige familierestaurant, dat grenst aan een grote indoor speeltuin. Natuurlijk beschikt onze 5-sterren camping in Nederland ook over een enthousiast animatieteam, dat activiteiten organiseert voor zowel jonge als de iets oudere kinderen.
 

Boek nu uw verblijf op onze 5-sterren camping in Nederland

Wilt u graag met het hele gezin op vakantie naar een 5-sterren camping in Nederland?  Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze kampeerplaatsen, faciliteiten of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).