Onze top 10 camping in Nederland

Wilt u bij één van de beste campings in Nederland samen uw vakantie vieren? Kom naar De Kleine Wolf en beleef een onvergetelijk verblijf op onze bekroonde familiecamping uit de top 10 campings van Nederland! De Kleine Wolf is een ruime, kindvriendelijke camping met ontzettend veel faciliteiten om uw gezin een écht leuke en onbezorgde vakantie te geven. Ook de omgeving is rijk aan allerlei activiteiten om samen te ondernemen. Onze camping in Nederland ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, een uiteenlopend landschap waarin u urenlang kunt wandelen, fietsen en nabijgelegen plekken kunt bezoeken. Bij De Kleine Wolf is er voor iedereen van alles te beleven!

Boek uw vakantie
heide lemelerberg .jpg

De omgeving van onze top 10 camping in Nederland

Ook wanneer u de camping wilt verlaten voor een dagje uit, is er ontzettend veel te zien en te beleven in de omgeving. De Kleine Wolf behoort niet voor niets tot een van de leukste en mooiste campings van Nederland! Onze camping ligt midden in het het Vechtdal dat perfect te ontdekken met de fiets of met een mooie wandeling. De omgeving is zeer uniek dankzij haar prachtige landschappen en afwisselende natuur, rivieren, heides en zandverstuivingen. Ook de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg zijn zeer dichtbij, waar u samen een dagje kunt shoppen en de rijke historie van de streek kunt ontdekken.

Boek uw verblijf op één van de beste campings in Nederland

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven met uw gezin op een van de leukste en mooiste campings in Nederland? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf bij De Kleine Wolf, die al jarenlang behoort tot de top 10 campings van Nederland! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Reserveer direct
Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.