Onze top 10 camping in Nederland

Wilt u bij één van de beste campings in Nederland samen uw vakantie vieren? Kom naar De Kleine Wolf en beleef een onvergetelijk verblijf op onze bekroonde familiecamping uit de top 10 campings van Nederland! De Kleine Wolf is een ruime, kindvriendelijke camping met ontzettend veel faciliteiten om uw gezin een écht leuke en onbezorgde vakantie te geven. Ook de omgeving is rijk aan allerlei activiteiten om samen te ondernemen. Onze camping in Nederland ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, een uiteenlopend landschap waarin u urenlang kunt wandelen, fietsen en nabijgelegen plekken kunt bezoeken. Bij De Kleine Wolf is er voor iedereen van alles te beleven!

Boek uw vakantie
heide lemelerberg .jpg

De omgeving van onze top 10 camping in Nederland

Ook wanneer u de camping wilt verlaten voor een dagje uit, is er ontzettend veel te zien en te beleven in de omgeving. De Kleine Wolf behoort niet voor niets tot een van de leukste en mooiste campings van Nederland! Onze camping ligt midden in het het Vechtdal dat perfect te ontdekken met de fiets of met een mooie wandeling. De omgeving is zeer uniek dankzij haar prachtige landschappen en afwisselende natuur, rivieren, heides en zandverstuivingen. Ook de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg zijn zeer dichtbij, waar u samen een dagje kunt shoppen en de rijke historie van de streek kunt ontdekken.

Boek uw verblijf op één van de beste campings in Nederland

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven met uw gezin op een van de leukste en mooiste campings in Nederland? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf bij De Kleine Wolf, die al jarenlang behoort tot de top 10 campings van Nederland! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Reserveer direct
Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als mooiste familiecamping van Nederland. In 2020 ontving De Kleine Wolf deze prijs ook al. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vind je De Kleine Wolf.

Hoe kan ik zien welke campings op de camping nog vrij zijn?

Je kunt de beschikbaarheid controleren via onze online boekingsstraat. Klik hiervoor op de roze knop rechtsboven op de site 'boek je vakantie'. Filter vervolgens op type verblijf, verblijfsdatum en aantal personen. Volg dan de verdere stappen en klik op 'boek'. Bij 'voorkeursboeking' geef je JA aan en zie je op de kaart welke objecten nog beschikbaar zijn.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veldje op de camping staan speeltoestellen, zodat kleine kinderen goed in het zicht blijven en jij vanuit je luie stoel kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is erg prettig voor gezinnen met kleine kinderen omdat auto's alleen op deze velden zijn toegestaan op aankomst- en vertrekdagen. Mede daarom raden we deze velden aan voor kleine kinderen.

What's on offer at The Little Wolf?

Kinderen van alle leeftijden hebben eindeloos plezier in het binnenzwembad of de binnenspeeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste voorstellingen in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Jungle Forest, binnenspeeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie-eiland, animatie, bootcamp park, strandbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.