Camping met binnen- en buitenzwembad Nederland

Houden u en uw kinderen ontzettend van zwemmen, en dan vooral wanneer ze op vakantie zijn? Wilt u daarom graag naar een camping met binnen en buitenzwembad in Nederland met uw gezin? Dan is Camping de Kleine Wolf zeer geschikt voor u, want deze camping heeft beschikking over zowel een ontzettend groot binnen- én buitenzwembad met glijbanen, als over een meer met zandstrand: Playa de Kleine Wolf. Er is dus voor elk lid van het gezin en voor elk weertype een geschikt zwembad.

Boek een van onze accomodaties
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

U kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.