Camping met binnen en buitenzwembad Nederland

Houden u en uw kinderen ontzettend van zwemmen, en dan vooral wanneer ze op vakantie zijn? Wilt u daarom graag naar een camping met binnen en buitenzwembad in Nederland met uw gezin? Dan is Camping de Kleine Wolf zeer geschikt voor u, want deze camping heeft beschikking over zowel een ontzettend groot binnen- én buitenzwembad met glijbanen, als over een meer met zandstrand: Playa de Kleine Wolf. Er is dus voor elk lid van het gezin en voor elk weertype een geschikt zwembad.

Binnenzwembad op de camping in Nederland

In het verwarmde overdekte zwembad kunnen oudere en jongere kinderen zich goed vermaken als het weer buiten bijvoorbeeld iets minder mooi is. De kleintjes kunnen heerlijk spetteren in het kinderbad met speelattributen en glijbaantjes. Ze zullen zich niet snel vervelen terwijl ze deze speelattributen allemaal ontdekken. Voor de oudere kinderen is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad. Dit laatste is natuurlijk ook zeer geschikt voor de ouders!
 

Buitenzwembad op de camping in Nederland

Op onze camping met binnen en buitenzwembad in Nederland kunt u wanneer het mooier weer is lekker buiten zwemmen. Ook het buitenbad is verwarmd, dus u en uw kinderen hoeven niet bang te zijn dat ze het koud gaan krijgen. Bij het buitenzwembad zijn er twee grote glijbanen waar uw kinderen zich de hele dag mee kunnen vermaken. Daarnaast is er een bad met ondiep water, waar de kleinere kinderen volop kunnen spelen met de speelattributen. Voor de ouders zijn er voldoende luxe ligbedden, zodat zij ook nog lekker kunnen ontspannen terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Playa de Kleine Wolf

Wanneer u meer van natuurlijk zwemwater houdt dan van een zwemparadijs, heeft onze camping met binnen en buitenzwembad in Nederland ook voor u wat te bieden! Op het heerlijke strandje met echte palmbomen en knusse strandparasols waant u zich helemaal in het buitenland en kunt u volledig tot rust komen. De kinderen kunnen zich eindeloos lang vermaken in het water of op het zandstrand terwijl ze zandkastelen bouwen. Daarnaast zijn er verschillende zandtoestellen, een kabelbaan en een pontje waarmee ze naar de overkant van het meertje kunnen varen. En zelf kunt u natuurlijk heerlijk zonnen op het strand!

Boek direct uw camping met binnen en buitenzwembad in Nederland

Wilt u tijdens uw vakantie heerlijk komen zwemmen bij Camping de Kleine Wolf? Boek dan nu om te verblijven op een van onze prachtige kampeerplaatsen of in een van onze accommodaties.

Boek uw verblijf op onze camping met binnen en buitenzwembad in Nederland