Leuke kindercamping in Nederland

Camping De Kleine Wolf is een fantastische kindercamping in Nederland. Ideaal dus als u een paar dagen weg wilt met de kinderen, maar niet te ver wilt reizen. Onze camping is te vinden in het Overijsselse Vechtdal, dicht bij Ommen. U kunt op deze kindercamping zowel kamperen als een van de sfeervolle accommodaties huren. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt!

Ontdek De Kleine Wolf
1348-20200524_195123.jpg

Vermaak voor kinderen op de camping

Uw kinderen zullen zich bij De Kleine Wolf geen moment hoeven te vervelen. Er is eindeloos vermaak. Zwemmogelijkheden bieden we bijvoorbeeld genoeg. Er is een binnenzwembad, een buitenzwembad en een strand met natuurwater. Ook kunnen ze klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Doordat de speeltuin is opgedeeld in drie verschillende zones, is deze uitermate geschikt voor alle leeftijden.
 
Op een kindercamping mag animatie natuurlijk niet ontbreken. Ons animatieteam staat dan ook zeker klaar voor jullie! Vooral Bob en Babet zullen veel indruk maken met hun theatershows. Daarnaast is er dreumesdansen voor de allerkleinsten en zijn er spooktochten en survivaldagen voor de oudere kinderen. We zorgen voor genoeg afwisseling, zodat de vakantie echt als een nieuw avontuur zal aanvoelen.
91-Wolventuin - spelen3.jpg

Zelf heerlijk ontspannen

Naast dat er voor kinderen genoeg te doen is op onze 5-sterren kindercamping, hebben we natuurlijk ook aan de ouders gedacht. U kunt op vakantie bij ons optimaal genieten van uw kinderen, maar ondertussen ook ontspannen. Zo kunt u zonnen op het zandstrand bij het natuurwater en zijn er hapjes en drankjes te krijgen bij de beachbar en het restaurant. Ook de pleinfeesten die georganiseerd worden, zorgen voor voldoende vermaak.
 
De wat actievere ouders kunnen onder anderen gaan hardlopen of mountainbiken in de prachtige omgeving. 

Boek een kindercamping in Nederland

Gunt u uzelf en uw kinderen een geweldige vakantie? Boek dan direct uw verblijf via onze website. Als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Ze helpen u graag verder. Hopelijk zien we jullie binnenkort verschijnen!

Boek uw verblijf!
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach van uw kind(eren) en de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Met of zonder auto of in de zon of schaduw.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.