Camping Overijssel met binnenzwembad

De Kleine Wolf is een kindvriendelijke camping in het oosten van Nederland. Deze camping in Overijssel met binnenzwembad biedt ontelbaar veel activiteiten aan voor kinderen, zoals spelen in de indoor speeltuin, veranderen in een van de helden van het animatieteam of vissen in de visvijver. Naast deze activiteiten beschikt De Kleine Wolf over drie verschillende zwembaden, waar u en uw gezin optimaal kunnen afkoelen en genieten.  Daarnaast is De Kleine Wolf uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar 2020, wat bewijst dat u gegarandeerd een onvergetelijke vakantie gaat beleven bij onze camping in Overijssel met binnenzwembad!

Het binnenzwembad op de camping in Overijssel

Ons overdekte zwembad is volledig verwarmd, waardoor u altijd heerlijk kunt genieten in het water. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Hier kunnen zij zich dus de hele dag vermaken! Daarnaast is er voor oudere kinderen een groot diep binnenzwembad. Vanaf de hoge glijbaan kunnen kinderen (en volwassenen) met hoge snelheid in het zwembad plonsen. Er is ook een spannende stroomversnelling. Hier beleven uw kinderen ontzettend veel lol! Daarnaast is er een bubbelbad waar de ouders heerlijk kunnen ontspannen. Natuurlijk is er genoeg gelegenheid voor de ouders om te zitten en hun kinderen in de gaten houden terwijl ze lekker spelen in het water. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor u en uw gezin op onze camping in Overijssel met binnenzwembad.
 

De andere zwembaden op de camping in Overijssel

Naast het verwarmde binnenbad hebben wij op onze camping in Overijssel met binnenzwembad een verwarmd buitenbad. Het water blijft dus altijd lekker warm! Ook in dit buitenbad is er een ondiep deel voor de kleintjes waar ze lekker kunnen spetteren en een dieper zwembad voor oudere kinderen. Er zijn twee hoge glijbanen, waar vandaan uw kinderen met hoge snelheid in het zwembad plonsen. Hier vermaken ze zich de hele dag!
 
Wanneer u meer van natuurlijk zwemwater houdt, kunt u naar ‘Playa de Kleine Wolf’ komen. Dit is dé zwemvijver van onze camping in Overijssel en heeft een mooi zandstrand strandje met echte palmbomen. Zo waant u zich echt in een luxe vakantieoord!
 

Boek uw camping in Overijssel met binnenzwembad

Wilt u graag met uw gezin komen verblijven op onze camping in Overijssel met binnenzwembad? Boek dan nu uw verblijf op onze vijfsterrencamping en geniet van een onvergetelijke vakantie!
 

Boek nu uw verblijf bij De Kleine Wolf