Camping Overijssel met binnenzwembad

De Kleine Wolf is een kindvriendelijke camping in het oosten van Nederland. Deze camping in Overijssel met binnenzwembad biedt ontelbaar veel activiteiten aan voor kinderen, zoals spelen in de indoor speeltuin, veranderen in een van de helden van het animatieteam of vissen in de visvijver. Naast deze activiteiten beschikt De Kleine Wolf over drie verschillende zwembaden, waar u en uw gezin optimaal kunnen afkoelen en genieten.  Daarnaast is De Kleine Wolf uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar 2020, wat bewijst dat u gegarandeerd een onvergetelijke vakantie gaat beleven bij onze camping in Overijssel met binnenzwembad!

Boek uw vakantie
Zwembad - Binnen glijbaan jongen springt (large).jpg

De andere zwembaden op de camping in Overijssel

Naast het verwarmde binnenbad hebben wij op onze camping in Overijssel met binnenzwembad een verwarmd buitenbad. Het water blijft dus altijd lekker warm! Ook in dit buitenbad is er een ondiep deel voor de kleintjes waar ze lekker kunnen spetteren en een dieper zwembad voor oudere kinderen. Er zijn twee hoge glijbanen, waar vandaan uw kinderen met hoge snelheid in het zwembad plonsen. Hier vermaken ze zich de hele dag!
 
Wanneer u meer van natuurlijk zwemwater houdt, kunt u naar ‘Playa de Kleine Wolf’ komen. Dit is dé zwemvijver van onze camping in Overijssel en heeft een mooi zandstrand strandje met echte palmbomen. Zo waant u zich echt in een luxe vakantieoord!
 

Boek uw camping in Overijssel met binnenzwembad

Wilt u graag met uw gezin komen verblijven op onze camping in Overijssel met binnenzwembad? Boek dan nu uw verblijf op onze vijfsterrencamping en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Boek uw vakantie bij De Kleine Wolf
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.