Vakantiepark dicht bij Slagharen

Wilt u overnachten op een vakantiepark dicht bij Slagharen? De Kleine Wolf, op slechts 15 minuten rijden van Attractiepark Slagharen, is dan de ideale plek voor u! Vanuit ons kindvriendelijke vakantiepark is Slagharen zeer goed te bereiken. Daarnaast zullen u en uw gezin zich zeker niet vervelen op ons kindvriendelijke vakantiepark. Wij hebben alle faciliteiten die u verwacht wanneer u op zoek bent naar een camping voor gezinnen! Naast Attractiepark Slagharen zijn er in de omgeving ontzettend veel andere opties om een geweldige dag uit te beleven. Wilt u ze ook ontdekken? Wij geven u graag tips!

Verblijven dicht bij Slagharen´╗┐
kids bij ingang

Een dagje uit bij Attractiepark Slagharen

Slagharen bezorgt u en uw gezin gegarandeerd een onvergetelijke dag. Dit attractie- en vakantiepark, dicht bij Hardenberg, biedt een groot avonturen- en attractiepark met diverse werelden met ieder een eigen thema. Het overkoepelende thema van het gehele park is “Het Wilde Westen”, dus dit park is echt ideaal voor de stoere waaghalzen! U vindt hier zowel spannende attracties als spectaculaire shows en gezellige restaurants om even bij te komen van alle ontdekken. En misschien komt u met uw gezin midden in het park wel een van de western burgers tegen!

Indoor speelparadijs - Playground (large).jpg

Genoeg te doen op ons vakantiepark

Na een dag doorgebracht te hebben bij Attractiepark Slagharen, kunnen wij ons voorstellen dat u graag een dag op ons vakantiepark blijft. Bij De Kleine Wolf zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor u en uw gezin. U zult zich niet vervelen! Er is namelijk voor alle leeftijden wel iets te beleven. Ga lekker spetteren in het binnen- of buitenzwembad met glijbaan; voor de ouders is er een heerlijke ligweide om van de zon te genieten. Slaat het weer om? Ga dan naar de Wolventuin, de grote binnenspeeltuin van De Kleine Wolf, met diverse zones voor kinderen van verschillende leeftijden. Eet daarna een heerlijke lunch, maaltijd of borrelhap bij ons restaurant op het vakantiepark.

Boek uw verblijf op ons vakantiepark bij Slagharen

Wilt u komen overnachten bij De Kleine Wolf, op slechts 15 minuten rijden van Slagharen? Ook op onze camping vervelen uw kinderen zich zeker niet. Boek eenvoudig en online uw verblijf op Camping de Kleine Wolf voor u en uw kinderen. Heeft u vragen over ons vakantiepark, onze faciliteiten of over de omgeving van De Kleine Wolf? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).

Boek een overnachting bij De Kleine Wolf