Overnachten dicht bij Slagharen

Wilt u met uw gezin overnachten op een vakantiepark bij Slagharen? De Kleine Wolf, op slechts 15 minuten rijden van Attractiepark Slagharen, is de ideale plek om tot rust te komen of nóg meer te ondernemen! Met ons brede aanbod aan leuke faciliteiten voor jong en oud kan uw gezin zich dagenlang vermaken. Daarnaast zijn er in de omgeving ontzettend veel leuke activiteiten en uitstapjes om te beleven, met een van onze knusse accommodaties als ideale uitvalsbasis. Wilt u met uw gezin komen ontdekken wat de omgeving te bieden heeft? Wij geven u graag tips!

Boek uw overnachting

Kom overnachten op ons vakantiepark bij Slagharen

Wilt u overnachten bij Vakantiepark De Kleine Wolf op slechts 15 minuten rijden van Slagharen? Ook op onze camping zullen uw kinderen zich geen moment vervelen. Boek eenvoudig online uw verblijf! Heeft u vragen over ons vakantiepark, onze faciliteiten of over de omgeving van De Kleine Wolf? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek een overnachting bij De Kleine Wolf
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er te doen in Slagharen en omgeving?

Zin om erop uit te trekken? Dat kan! Ontdek de prachtige omgeving van De Kleine Wolf te voet of per fiets. De Kleine Wolf ligt in het Vechtdal, wat bekend staat als een groene, natuurrijke en gastvrije regio. Perfect voor iedere vakantieganger.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.