Ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland

Vakantiepark De Kleine Wolf is een van de meest kindvriendelijke vakantieparken in Nederland waar het hele gezin een écht onvergetelijke vakantie kan beleven! Op ons vakantiepark zijn diverse faciliteiten en activiteiten om kinderen de hele dag én bij alle weertypen bezig te houden. Denk hierbij aan een binnen- en buitenzwembad, een indoor speeltuin, een visvijver, speeltoestellen op de kampeervelden en een enthousiast animatieteam dat regelmatig spetterende activiteiten organiseert. In de omgeving van ons vakantiepark is er ook nog eens ontzettend veel te doen, dus een leuk dagje uit is bij ons makkelijk te plannen!

Ontdek familiepret op ons park

Naar ons vakantiepark met kleine kinderen

Komt u naar ons vakantiepark met jonge kinderen? Ook de allerkleinsten kunnen een geweldige vakantie bij ons beleven! Dankzij de verschillende zwembaden kunnen kinderen van alle leeftijden heerlijk bij ons spetteren. Ook onze indoor speeltuin heeft een speelzone voor elke leeftijdsgroep. Wie komt kamperen met kleine kinderen kan kiezen voor speciale kampeerplekken met uitzicht over het speelveld met speeltoestellen. Het hele gezin beleeft bij ons een onvergetelijke vakantie!

Plezier voor de allerkleinsten

Boek nu uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark

Wilt u met uw gezin een leuke, onbezorgde vakantie beleven op een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf online. Wees er snel bij, want de beste kampeerplaatsen zijn snel vergeven! Heeft u vragen over onze faciliteiten, activiteiten of over uw boeking? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). 

Boek uw verblijf
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.