Vakantiepark kindvriendelijk Nederland

De Kleine Wolf is een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland dat voor het hele gezin en dus voor kinderen van álle leeftijden genoeg te doen heeft. Op het park zijn er diverse faciliteiten om kinderen de hele dag en bij alle weertypen bezig te houden. Denk hierbij aan de vele speeltoestellen op de kampeervelden, een binnen- en buitenzwembad, een indoor speeltuin, een visvijver en een animatieteam dat regelmatig spetterende activiteiten organiseert. In de omgeving van ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland is ook ontzettend veel te doen voor uw kinderen. Een dagje uit is makkelijk te plannen in de omgeving van De Kleine Wolf!

Ontdek ons park

Kindvriendelijk vakantiepark

Mocht het nou echt slecht weer zijn tijdens uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland, dan vermaken uw kinderen zich urenlang in het verwarmd binnenzwembad. Door de meerdere zwembaden is het geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ook bevindt zich bij het restaurant een grote indoor speeltuin, met een speelzone voor elke leeftijdsgroep. Terwijl uw kinderen zich hier helemaal uitleven, geniet u hier van een lekker kopje koffie, lunch of diner in het restaurant. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland.

Boek nu uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark

Wilt u met uw gezin een onvergetelijke vakantie beleven bij De Kleine Wolf in Ommen? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland. Wees er snel bij, want de beste kampeerplaatsen zijn snel vergeven! Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). 

Boek uw verblijf