Vakantiepark kindvriendelijk Nederland

De Kleine Wolf is een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland dat voor het hele gezin en dus voor kinderen van álle leeftijden genoeg te doen heeft. Op het park zijn er diverse faciliteiten om kinderen de hele dag en bij alle weertypen bezig te houden. Denk hierbij aan de vele speeltoestellen op de kampeervelden, een binnen- en buitenzwembad, een indoor speeltuin, een visvijver en een animatieteam dat regelmatig spetterende activiteiten organiseert. In de omgeving van ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland is ook ontzettend veel te doen voor uw kinderen. Een dagje uit is makkelijk te plannen in de omgeving van De Kleine Wolf!
 

De faciliteiten op het vakantiepark

Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland is erg veel te doen voor u en uw kinderen. Boekt u uw vakantie midden in de zomer? Dan vinden u en uw kinderen verkoeling in het verwarmde buitenbad met meerdere hoge glijbanen. Houdt u van zwemmen in natuurwater? Dan hebben we een grote zwemvijver op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland, met op het strand echte palmbomen. Dat zorgt voor een echt vakantiegevoel! Zowel met mooi als met slecht weer organiseert ons animatieteam in de schoolvakanties spetterende activiteiten. Denk hierbij aan knutselpret, toneel- en musicalavonden, spooktochten, vuurwerkshows maar ook actievere dingen zoals survivaldagen en sporttoernooien.

Mocht het nou echt slecht weer zijn tijdens uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland, dan vermaken uw kinderen zich urenlang in het verwarmd binnenzwembad. Door de meerdere zwembaden is het geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ook bevindt zich bij het restaurant een grote indoor speeltuin, met een speelzone voor elke leeftijdsgroep. Terwijl uw kinderen zich hier helemaal uitleven, geniet u hier van een lekker kopje koffie, lunch of diner in het restaurant. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland.

Mogelijkheden net buiten het kindvriendelijke vakantiepark

Niet alleen op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland, maar ook net daarbuiten zijn er genoeg mogelijkheden om een onvergetelijke dag te beleven met uw hele gezin. Wilt u een dagje shoppen? Dan heeft u de keuze uit kleinere steden als Ommen of Hardenberg. Wanneer u meer keuze uit winkels wilt hebben, breng dan een bezoek aan de grotere steden Zwolle, Emmen en Almelo.
 
In de omgeving van De Kleine Wolf vindt u ook diverse pretparken, zoals Attractiepark SlagharenAvonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen. Zijn u en uw gezin echte actievelingen? Dan ligt ons kindvriendelijke vakantiepark op de perfecte plek, want u loopt zo het Overijsselse Vechtdal in. Hier vindt u diverse wandel-, fiets- en MTB-routes, maar is het ook mogelijk om een spannende kanotocht te maken op de Vecht.
 

Boek nu uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark

Wilt u met uw gezin een onvergetelijke vakantie beleven bij De Kleine Wolf in Ommen? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland. Wees er snel bij, want de beste kampeerplaatsen zijn snel vergeven! Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).