Ons kindvriendelijke vakantiepark in Nederland

De Kleine Wolf is een van de meest kindvriendelijke vakantieparken in Nederland waar het hele gezin kan genieten van het campinggevoel, met alle faciliteiten binnen handbereik! Op ons vakantiepark zijn diverse faciliteiten en activiteiten om kinderen de hele dag én bij alle weertypen bezig te houden. Denk hierbij aan een binnen- en buitenzwembad, een indoor speeltuin, een visvijver, speeltoestellen op de kampeervelden en een enthousiast animatieteam dat regelmatig spetterende activiteiten organiseert. In de omgeving van De Kleine Wolf is er ook nog eens ontzettend veel te doen, dus een leuk dagje uit is bij ons makkelijk te plannen!

Ontdek familiepret op ons park

Boek uw verblijf op ons kindvriendelijke vakantiepark

Wilt u met uw gezin een leuke, onbezorgde vakantie beleven op een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf online. Wees er snel bij, want de beste kampeerplaatsen zijn snel vergeven! Heeft u vragen over onze faciliteiten, activiteiten of over uw boeking? Neem dan contact met ons op.

Boek uw verblijf
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Is de Wolventuin geopend bij mooi weer?

Ons indoor speelparadijs en restaurant is ook geopend bij mooi weer. U kunt binnen de openingstijden altijd terecht voor een lunch, hapje of diner terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Bekijk de openingstijden op onze website.