Header

Overnachten dicht bij Slagharen

Wilt u met uw gezin overnachten op een vakantiepark bij Slagharen? Vakantiepark De Kleine Wolf, op slechts 15 minuten rijden van Attractiepark Slagharen, is de ideale plek om tot rust te komen of nóg meer te ondernemen! Met ons brede aanbod aan leuke faciliteiten voor jong en oud kan uw gezin zich dagenlang vermaken. Daarnaast zijn er in de omgeving ontzettend veel leuke activiteiten en uitstapjes om te beleven, met een van onze knusse accommodaties als ideale uitvalsbasis. Wilt u met uw gezin komen ontdekken wat de omgeving te bieden heeft? Wij geven u graag tips!

Boek uw overnachting
HTC20170623KW-1210.jpg

Een dagje uit bij Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen bezorgt uw gezin gegarandeerd een onvergetelijke dag! Dit populaire attractie- en vakantiepark bij Hardenberg biedt diverse werelden met ieder een eigen thema. Het overkoepelende thema van Slagharen is “Het Wilde Westen”, dus dit park is ideaal voor stoere waaghalzen! U vindt hier spannende attracties en spectaculaire shows, maar ook gezellige restaurants om even bij te komen. Misschien komt uw gezin wel een van de western burgers op het park tegen!

Media + tekst

Zwembad - Binnen overzicht (large).jpg

Nóg meer te beleven op ons vakantiepark

Na een dag doorgebracht te hebben bij Attractiepark Slagharen, kunnen we ons voorstellen dat u graag rustig ergens wilt kunnen bijkomen. Bij De Kleine Wolf bieden we ontzettend veel verblijfsmogelijkheden, faciliteiten en activiteiten. U zult zich bij ons niet vervelen! Voor alle leeftijden is er bij ons wel iets te beleven. Laat de kinderen spetteren in het binnen- of buitenzwembad met glijbaan en geniet van de zon op de heerlijke ligweide. Slaat het weer om? Bezoek dan de Wolventuin, onze grote binnenspeeltuin met diverse zones voor kinderen van verschillende leeftijden. Laat u tenslotte verwennen met een heerlijke lunch, avondmaaltijd of borrelhap bij ons sfeervolle restaurant hier op het vakantiepark.

Boeken

bob en babet bij ingang

Kom overnachten op ons vakantiepark bij Slagharen

Wilt u overnachten bij Vakantiepark De Kleine Wolf op slechts 15 minuten rijden van Slagharen? Ook op onze camping zullen uw kinderen zich geen moment vervelen. Boek eenvoudig online uw verblijf! Heeft u vragen over ons vakantiepark, onze faciliteiten of over de omgeving van De Kleine Wolf? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).