Vakantie met dreumes in Nederland

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor de vakantie met uw dreumes in Nederland? Bij De Kleine Wolf gaat u samen met uw dreumes op ontdekkingstocht, er is namelijk van alles te beleven voor een onvergetelijke vakantie! Vanuit uw accommodatie of eigen kampeermiddel houdt u eenvoudig een oogje in het zeil en onderneemt u de leukste dingen met uw dreumes, die hier een hoop nieuwe en leuke indrukken op kan doen!

Boek uw verblijf
Camping-de-kleine-wolf-kamperen-fazant-avond-4.jpg

Onze ruime kampeerplaatsen en accommodaties

De kampeerplaatsen en accommodaties bij De Kleine Wolf zijn ruim opgezet, waardoor uw dreumes zijn of haar eerste stapjes tijdens de vakantie kan oefenen met vallen en opstaan! Op het gehele park hebben we gezellige grasveldjes en speelplekken, waar u met de kinderen terecht kan voor volop speelplezier.

Tijdens uw vakantie kan uw dreumes in ons peuterbad voor het eerst kennismaken met het zwembad. Hier kan lekker gespetterd worden!

Bob & Babet - Camping De Kleine Wolf

Bob & Babet kampeerpret

Speciaal voor de mensen die graag op vakantie gaan met hun dreumes in Nederland, hebben wij de Bob & Babet kampeerpret dagen! In de dreumesfase zijn uw kinderen natuurlijk volop bezig met spelen, ontdekken en nieuwe dingen leren en ervaren. Een avontuurlijke periode! Tijdens de Bob & Babet kampeerpret dagen, in de maanden mei, juni en september, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd speciaal voor de dreumesen en peuters.

Daarbij houden we er natuurlijk rekening mee dat ze na een activiteit vol nieuwe indrukken ook weer toe zijn aan hun momentje rust, met een heerlijk dutje. Voorbeelden van de diverse activiteiten die wij deze maanden organiseren zijn onder andere dreumesdansen, dieren voeren, samen ontbijten of lekker knuffelen met onze Wolfie!

Boek uw vakantie met uw dreumes

Wilt u uw vakantie met uw dreumes in Nederland vieren op onze prachtige 5-sterren camping? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over uw verblijf bij ons, of specifieke vragen over de accommodaties of faciliteiten voor kinderen? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach van uw kind(eren) en de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Met of zonder auto of in de zon of schaduw.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er bij De Kleine Wolf te doen voor peuters?

Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Is de Wolventuin geopend bij mooi weer?

Ons indoor speelparadijs en restaurant is ook geopend bij mooi weer. U kunt binnen de openingstijden altijd terecht voor een lunch, hapje of diner terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Bekijk de openingstijden op onze website.