Kom lekker spetteren in het binnenzwembad!

Het verwarmde binnenzwembad bestaat uit een kinderbad met diverse speelattributen en glijbaantjes. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen en op ontdekkingstocht gaan. Voor oudere kinderen heeft het binnenzwembad een groot diep bad met spectaculaire glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Verwarmd binnenzwembad
Diverse speelattributen
Spectaculaire glijbaan
Zwembad - Binnen overzicht vanaf rots 1 (medium).jpg

Urenlang speelplezier

Het verwarmde binnenzwembad is voorzien van alle gemakken

Jong en oud beleven hier urenlang plezier. Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan. 

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden. Het peuterbad in het binnenbad is minimaal 32,5 graad en het diepe binnenbad is minimaal 29,5 graad. 

Zwembad - Binnen kinderbad staand (medium).jpg

Bij mooi of slecht weer

Urenlang waterpret in het binnenzwembad!

In het binnenzwembad op De Kleine Wolf is het heerlijk vertoeven. De kleintjes spelen met de vele speelattributen of glijden onder begeleiding van een van de glijbaantjes. Ondertussen vermaken oudere kinderen zich in het diepe bad. Ze sjezen zo snel mogelijk van de spectaculaire glijbaan en beleven plezier in de stroomversnelling. Ouders en grootouders houden de kinderen in de gaten vanuit het relaxte bubbelbad! Urenlang waterpret gegarandeerd!