Last minute glamping Nederland

U wilt graag gaan kamperen in Nederland om zoveel mogelijk mee te krijgen van de natuur, maar u wilt ook enige vorm van comfort blijven ervaren tijdens het kamperen. U wilt namelijk ook graag lekker vakantie vieren en helemaal tot rust komen. Dat begrijpen wij! Daarom is Camping de Kleine Wolf helemaal geschikt als u op zoek bent naar last minute glamping in Nederland. In onze accommodaties staat u volledig in contact met het buitenleven, maar worden een groot deel van uw zorgen weggenomen doordat de huisjes zeer comfortabel zijn en over verschillende faciliteiten beschikken.
 

De accommodaties op onze glamping in Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een last minute glamping in Nederland, dan is het zeker de moeite waard om de verschillende accommodaties op Camping de Kleine Wolf te bekijken. Wanneer u last minute voor een overnachting kiest op onze glamping, heeft u geen gedoe met tenten opzetten of afzien door te slapen op een matje. U ervaart ontzettend veel comfort, mede doordat u uw eigen badkamer, keuken, wc en een heerlijk bed heeft! Met hoeveel personen u ook bent, de verschillende lodges en huisjes op onze glamping in Nederland zijn geschikt voor vrijwel iedereen:
 
  • De OeHoelodges: deze accommodaties hebben het uiterlijk van een tent, maar het comfort van een bungalow. Ze zijn natuurlijk volledig geïsoleerd, sfeervol ingericht in de safarilook en geschikt voor 5 of 6 personen. U kunt heerlijk op de veranda genieten met uw favoriete wijntje en tegelijkertijd uw kinderen goed in de gaten houden, terwijl ze met kinderen spelen die in de andere lodges op het veld verblijven. Daarnaast hebben deze accommodaties op de last minute glamping in Nederland een vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast en zelfs een magnetron!
  • De Hooiberg: bij deze schattige huisjes zit hooi in het dak verwerkt, zoals de naam al zegt. Dit geeft ze een zeer karakteristiek uiterlijk. Daarnaast hebben de huisjes een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, een badkamer, een ruime veranda en een luxe loungeset.    U geniet in alle luxe van het gezellige campingleven, want u staat met       deze huisjes tussen de toeristische kampeerplaatsen. Perfect dus wanneer u op zoek bent naar een last minute glamping in Nederland!
  • De Outdoor Living Lodges: hier komt het buitenleven echt naar binnen, want alle huisjes op dit deel van de glamping in Nederland zijn gelegen aan het bos en de dierenweide. U kunt hier dus in alle rust en luxe genieten van uw vakantie. Er is een terras met tuinmeubilair en een parasol, maar als het gaat regenen kunt u zich gewoon verplaatsen naar de veranda, waar u ook nog alles van het buitenleven mee kunt krijgen.
  • De Woody: de wanden van deze huisjes zijn gemaakt van Nobelwood en het dak is vervaardigd uit stevig tentdoek. U heeft hier dus echt het gevoel dat u in een tent slaapt, maar tegelijkertijd heeft u de keuken en badkamer gewoon direct tot uw beschikking en volledig voor uzelf. Daarnaast liggen de Woody’s zeer centraal op de camping en al zijn faciliteiten.

Last minute glamping in Nederland boeken?

Bent u dus op zoek naar een mooie last minute glamping in Nederland, dan heeft Camping de Kleine Wolf ontzettend veel keuze in accommodaties. Afhankelijk van de hoeveelheid luxe die u wilt ervaren en de ruimte die u graag wilt hebben, kunt u een van onze mooie lodges of huisjes kiezen. De website maakt het ontzettend makkelijk voor u om direct te zien welke huisjes nog beschikbaar zijn op de last minute glamping in Nederland. Heeft u toch nog vragen over het reserveren van een accommodatie, stel deze dan gerust via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-475203).

Boek nu uw last minute glamping in Nederland