Campings Nederland met overdekt zwembad

Er zijn verschillende campings in Nederland met overdekt zwembad. Camping de Kleine Wolf is er hier één van. Deze vijfsterren camping is zeer geschikt voor zowel jong als oud. Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2020! Er is hier heel veel te beleven, maar lekker ontspannen is zeker ook mogelijk. Spetteren en plonzen kan in het overdekte zwembad op deze camping in Nederland, maar ook in het buitenbad of in de zwemvijver.

Ons overdekte zwembad

Ons overdekte zwembad is inclusief glijbaan. Deze is te vinden bij het diepere bad. Er is echter ook een bad voor de allerkleinsten, met nog eens twee glijbaantjes. Daar zijn ook diverse speelattributen te vinden. Ze zullen zich er dus zeker vermaken en kunnen echt op ontdekkingstocht gaan.
 
In het diepe overdekte zwembad op onze camping in Nederland is verder een stroomversnelling aanwezig. Ook is er een bubbelbad, waar heerlijk in gerelaxt kan worden. Urenlang zwemplezier is in ieder geval gegarandeerd! Het overdekte zwembad is bij ons geopend gedurende de camping ook geopend is. Genoeg tijd dus om eens een bezoekje te brengen en te komen zwemmen.

Zwemmen bij camping de Kleine Wolf in Nederland

Waterpret hoeft niet alleen in het overdekte bad plaats te vinden. We hebben ook een buitenbad en een zwemvijver. Bij het buitenbad zijn nog eens twee glijbanen te vinden, die veel van elkaar verschillen. Ook hier is aan de kleinsten gedacht. Die kunnen zich vermaken in het ondiepe water.
 
Bij de zwemvijver is een strand aanwezig, met echte palmbomen. Hier kunt u lekker bijkomen terwijl de kinderen fijn bezig blijven. U kunt trouwens ook gebruik maken van de luxe ligbedden bij het buitenbad. Er is dus zeker ook aan u gedacht! Mocht het wat slechter weer zijn, dan kunt u echter gewoon in het indoor zwembad terecht. In Nederland wil het natuurlijk nog wel eens veel regenen.

Boek uw verblijf

Camping de Kleine Wolf is een van de beste campings in Nederland met een overdekt zwembad. In 2020 hebben we niet voor niets ANWB Camping van het Jaar gewonnen. Lees wat anderen over ons zeggen op Zoover en zoek en boek uw verblijf. Hopelijk tot snel!