Campings Nederland met overdekt zwembad

Er zijn verschillende campings in Nederland met overdekt zwembad. Camping de Kleine Wolf is er hier één van. Deze vijfsterren camping is zeer geschikt voor zowel jong als oud. Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2020! Er is hier heel veel te beleven, maar lekker ontspannen is zeker ook mogelijk. Spetteren en plonzen kan in het overdekte zwembad op deze camping in Nederland, maar ook in het buitenbad of in de zwemvijver.

Boek uw vakantie online!

Boek uw verblijf

Camping de Kleine Wolf is een van de beste campings in Nederland met een overdekt zwembad. In 2020 hebben we niet voor niets ANWB Camping van het Jaar gewonnen. Lees wat anderen over ons zeggen op Zoover en zoek en boek uw verblijf. Hopelijk tot snel!

Boek uw verblijf in ons park!
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.