Camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Wilt u een vakantie boeken op een camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin? Dan is De Kleine Wolf zeer geschikt voor u! Wij zijn een gezellige familiecamping in Ommen, gelegen in het noorden van Overijssel. Wij hebben een zeer uitgebreid binnenzwembad met glijbaan, waar uw kinderen zich uren vermaken. Ook is er, gelegen naast ons familierestaurant, een grote binnenspeeltuin met klimtoestellen en andere leuke obstakels voor jong én oud. Ook wanneer het weer minder is zullen uw kinderen zich dus gegarandeerd vermaken op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Ontdek De Kleine Wolf

Intro

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-kampeerveld-specht-speeltoestel-kamperen.jpg

De Kleine Wolf

Ruime kampeerplaatsen en luxe accommodaties

Onze 5-sterrencamping is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud met zeer ruime kampeerplaatsen, uitstekende faciliteiten en gezellige accommodaties. Door de ligging in het prachtige Overijsselse Vechtdal is er niet alleen op de camping, maar ook net daarbuiten, genoeg te beleven voor u en uw gezin. Na een hele dag ontdekken in de omgeving keert u heerlijk terug naar onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin.

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zandstrand-kinderen-spetteren-2-blauw-header.jpg

Leuk voor jong en oud

In het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf

Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam. In 2024 is De Kleine Wolf uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar! In de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'!

Boek nu uw verblijf op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin

Wilt u graag met het hele gezin komen overnachten op onze camping met binnenzwembad en binnenspeeltuin? Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping, het binnenzwembad de binnenspeeltuin of uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek je vakantie
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Is de Wolventuin geopend bij mooi weer?

Ons indoor speelparadijs en restaurant is ook geopend bij mooi weer. U kunt binnen de openingstijden altijd terecht voor een lunch, hapje of diner terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Bekijk de openingstijden op onze website.