Vermaak u in ons verwarmde buitenzwembad!

Bent u toe aan een heerlijk verfrissende duik? Zwemmen in ons verwarmd buitenzwembad is dé manier om verkoeling te zoeken op warme dagen en te genieten van de buitenlucht. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend leuk! Ons buitenzwembad heeft namelijk twee grote glijbanen waar oudere kinderen naar beneden roetsjen en in het diepe duiken! En de allerkleinsten spetteren ondertussen heerlijk in het peuterbad en spelen met diverse interactieve speelattributen. En dat terwijl u lekker ligt te zonnen op één van de luxe ligbedden! Dat klinkt als een heerlijk zomerse dag voor de hele familie.

Verwarmd buitenzwembad
Interactieve speelelementen
Luxe ligbedden
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-peuterband-glijbanen.jpg

Onze buitenzwembaden

De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke zonnige dag

Ons verwarmde buitenzwembad bestaat uit een peuterbad met interactieve speelelementen, een groot diep buitenbad met twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig. Het diepe zwembad is ideaal om baantjes te trekken, leuke waterspellen of gewoon lekker te zwemmen.  

De buitenbaden zijn minimaal 25 graden en kunnen met mooi weer oplopen tot wel 29 graden. Dus dat is heerlijk genieten! Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig om alles goed in de gaten te houden.

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-kinderen-springen.jpg

Meer dan genoeg keuze

Schijnt de zon?

Als de zon schijnt, wilt u natuurlijk zwemmen! Pak uw handdoek en kom naar het verwarmde buitenzwembad op De Kleine Wolf. Of kies voor een van de andere zwem- en speelfaciliteiten. Zowel kinderen als ouders genieten volop van waterpret in ons overdekt zwemparadijs of leg uw handdoekje neer bij ons gezellige zandstrand. Een heerlijk strandje met echte palmbomen en knusse strandparasols. Genoeg waterpret voor jong en oud!

Semi-overdekt zwembad

Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.