Met prachtig weer vermaakt u zich in het vernieuwde en verwarmde buitenzwembad!

Het buitenzwembad heeft 2 grote glijbanen waar oudere kinderen naar beneden roetsjen en in het diepe duiken, terwijl de kleintjes heerlijk in het vernieuwde peuterbad spetteren en spelen met diverse interactieve speelattributen. En dat terwijl u lekker ligt te zonnen op één van de luxe ligbedden!

Vernieuwd én verwarmd buitenzwembad
Interactieve speelelementen
Luxe ligbedden
Glijbaan_Buiten.JPG

Interactieve speelelementen

Het verwarmde buitenzwembad is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke zonnige dag

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.

Zwembad - Buiten aanzicht vanaf kinderclown  1.jpg

Urenlang speelplezier

Schijnt de zon?

Pak uw handdoek en kom naar het verwarmde buitenzwembad op De Kleine Wolf. Hier is het altijd goed vertoeven! Oudere kinderen roetsjen van de grote glijbanen en duiken in het diepe, terwijl de kleintjes in het ondiepe water met de interactieve speelattributen spelen. En dat terwijl u buiten heerlijk ligt te zonnen op één van de luxe ligbedden. Waterpret voor jong en oud!

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2020

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.