Camping Nederland met Zwemparadijs

De Kleine Wolf is een vijfsterren camping in Nederland met zwemparadijs. Tijdens een vakantie bij De Kleine Wolf beleeft zowel jong als oud ontzettend veel waterpret. Het is een waar paradijs voor de echte waterratten onder ons. Als het zonnetje schijnt kunt u een duik nemen in het natuurlijke zwemwater bij het zandstrand of in het verwarmde buitenzwembad. Mocht het weer dit niet toelaten, kunt u terecht in het overdekte zwembad. Op onze camping in Nederland met zwemparadijs brengt u de nacht door op onze ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Ontdek het zwembad

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-familieglijbaan-feller.jpg

Een groot zwemparadijs

Fans van glijbanen kunnen hun hart ophalen in het verwarmde buitenbad. Hier zijn verschillende glijbanen te vinden, waaronder een brede familieglijbaan en een supersnelle glijbaan. De kleintjes kunnen in het ondiepe water spetteren en spelen met vrolijke speelattributen. Rondom de buitenbaden staan voldoende luxe ligbedden om te zonnen.

Mocht het weer te slecht zijn om een duik te nemen in de buitenbaden, dan is er nog een overdekt zwembad. Het binnenzwembad bestaat uit een kinderbad met glijbaantjes en een groot diep bad met een glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad. Hierdoor beleeft u altijd zwemplezier op deze camping in Nederland met zwemparadijs.

Semi-overdekt zwembad

Glijbanen

Duo-glijbaan-De-Kleine-Wolf

Binnenzwembad

Nieuw in 2023: supersnelle glijbanen

De Kleine Wolf krijgt een supersnelle overdekte duo glijbaan, die nog nooit ter wereld is gebouwd. De nieuwe binnenglijbaan is volledig in Formule 1 stijl. De nieuwe glijbaan in het binnenbad heeft niet één buis, maar twee buizen waardoor u tegen elkaar kan racen. Kortom gegarandeerd veel glijplezier. Deze glijbaan heeft een totale lengte van meer dan 160 meter en is daarmee ook onze langste glijbaan van het zwembad. De tijd wordt automatisch geregistreerd en valsspelen is daardoor niet mogelijk!

De werkzaamheden zullen naar verwachting klaar zijn voor 31 maart 2023

Binnenglijbaan

Binnenglijbaan - Kleine Wolf

Binnenzwembad

Nieuw in 2023: binnenglijbaan met speciale lichtbeleving

Naast de duo glijbaan, krijgen we nog een nieuwe glijbaan! De huidige binnenglijbaan wordt ook vervangen voor een supersnelle glijbaan met lichtringen. De binnenglijbaan heeft een speciale lichtbeleving, de lichtringen geven u het gevoel dat u tijdens het glijden steeds sneller gaat.

Het realiseren van de nieuwe glijbaan zal naar verwachting klaar zijn voor 31 maart 2023

Ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij De Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. De huuraccommodaties variëren van glamping lodges tot een kasteel én van een groepsboerderij tot een trekkershut. Zowel de kampeerplaatsen als huuraccommodaties op onze camping in Nederland met zwemparadijs reserveert u eenvoudig online

Zoek en boek uw vakantie
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.