Camping Nederland met Zwemparadijs

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping in Nederland met zwemparadijs. Tijdens een vakantie bij Camping de Kleine Wolf beleeft zowel jong als oud ontzettend veel waterpret. Het is een waar paradijs voor de echte waterratten onder ons. Als het zonnetje schijnt kunt u een duik nemen in het natuurlijke zwemwater van Playa de Kleine Wolf of in het verwarmde buitenzwembad. Mocht het weer dit niet toelaten, kunt u terecht in het overdekte zwembad. Op onze camping in Nederland met zwemparadijs brengt u de nacht door op onze ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Een zandstrand met palmbomen, vette glijbanen én een stroomversnelling

Op een warme zomerdag is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen in natuurlijk zwemwater. Het heldere water grenst aan een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en de welbekende strandparasols. Hierdoor ervaart u direct het zomergevoel. Vanuit een ligbed houdt u een oogje in het zeil op uw kinderen en hun vakantievriendjes. Zij kunnen zich urenlang vermaken in en rondom het water. Het strand staat boordevol met speelattributen zoals een kabelbaan en water- en zandtoestellen. De zwemvijver is ongeveer 1 hectare groot en is gevuld met natuurlijk bronwater. Het ondiepe deel is met een drijflijn afgescheiden van het diepe deel, wat ongeveer 1,35 meter diep is.

 

Fans van glijbanen kunnen hun hart ophalen in het verwarmde buitenbad. Hier zijn verschillende glijbanen te vinden, waaronder een brede familieglijbaan en een supersnelle glijbaan. De kleintjes kunnen in het ondiepe water spetteren en spelen met vrolijke speelattributen. Rondom de buitenbaden staan voldoende luxe ligbedden om te zonnen.

Mocht het weer te slecht zijn om een duik te nemen in de buitenbaden, dan is er nog een overdekt zwembad. Het binnenzwembad bestaat uit een kinderbad met glijbaantjes en een groot diep bad met een glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad. Hierdoor beleeft u altijd zwemplezier op deze camping in Nederland met zwemparadijs.

 

Zowel op als rondom de camping is ontzettend veel te beleven

Tijdens een vakantie op Camping de Kleine Wolf heeft u geen tijd om zich te vervelen. De aanwezige faciliteiten bezorgen u en uw familie een heerlijke tijd. Zo biedt de indoor speeltuin urenlang speelplezier. Zowel bij goed als bij slecht weer kunnen kinderen hier klimmen, klauteren, springen en spelen. Tijdens schoolvakanties zorgt het enthousiaste animatieteam dagelijks voor uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Voor de visliefhebbers onder ons is er een grote visvijver met onder andere karpers en 20-ponders. Tevens beschikt de vijfsterren camping nog over een sfeervol restaurant, een snackcorner en een ijssalon.

Ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. De huuraccommodaties variëren van glamping lodges tot een kasteel én van een groepsboerderij tot een trekkershut. Zowel de kampeerplaatsen als huuraccommodaties op onze camping in Nederland met zwemparadijs reserveert u eenvoudig online
 

Zoek en boek uw vakantie