Camping Nederland met Zwemparadijs

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping in Nederland met zwemparadijs. Tijdens een vakantie bij Camping de Kleine Wolf beleeft zowel jong als oud ontzettend veel waterpret. Het is een waar paradijs voor de echte waterratten onder ons. Als het zonnetje schijnt kunt u een duik nemen in het natuurlijke zwemwater van Playa de Kleine Wolf of in het verwarmde buitenzwembad. Mocht het weer dit niet toelaten, kunt u terecht in het overdekte zwembad. Op onze camping in Nederland met zwemparadijs brengt u de nacht door op onze ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Ontdek De Kleine Wolf

Een groot zwemparadijs

Fans van glijbanen kunnen hun hart ophalen in het verwarmde buitenbad. Hier zijn verschillende glijbanen te vinden, waaronder een brede familieglijbaan en een supersnelle glijbaan. De kleintjes kunnen in het ondiepe water spetteren en spelen met vrolijke speelattributen. Rondom de buitenbaden staan voldoende luxe ligbedden om te zonnen.

Mocht het weer te slecht zijn om een duik te nemen in de buitenbaden, dan is er nog een overdekt zwembad. Het binnenzwembad bestaat uit een kinderbad met glijbaantjes en een groot diep bad met een glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad. Hierdoor beleeft u altijd zwemplezier op deze camping in Nederland met zwemparadijs.

Ruime kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. De huuraccommodaties variëren van glamping lodges tot een kasteel én van een groepsboerderij tot een trekkershut. Zowel de kampeerplaatsen als huuraccommodaties op onze camping in Nederland met zwemparadijs reserveert u eenvoudig online

Zoek en boek uw vakantie
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.