Camping Nederland met binnenzwembad

Wilt u graag op vakantie in eigen land waarbij u zowel met goed als met slecht weer kunt zwemmen? Dan bent u wellicht op zoek naar een camping in Nederland met binnenzwembad. Camping de Kleine Wolf is een vijfsterrencamping in het Overijsselse Vechtdal. Mede dankzij de uitgebreide faciliteiten is deze camping in Nederland met binnenzwembad bekroond tot ANWB Camping van het Jaar 2020.

Ontdek De Kleine Wolf

Waterpret in de zon

Als het Nederlandse weer het toelaat is er natuurlijk niets heerlijker dan zwemmen in de buitenlucht. Hiervoor kunt u bij Camping de Kleine Wolf zowel terecht in het verwarmde buitenzwembad als in de grote zwemvijver met aangrenzend zandstrand. Het verwarmde buitenbad heeft twee glijbanen en een ondiep bad voor de allerkleinsten. Rondom de buitenbaden kunt u plaatsnemen op een van de vele luxe ligbedden in de zonneweide. Het fijne zandstrand met echte palmbomen van de zwemvijver doet u misschien denken aan een Spaanse badplaats. Hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken in het water, met de speeltoestellen of met het pontje.

Reserveer eenvoudig online

Wilt u ook een onvergetelijke vakantie beleven op deze vijfsterrencamping in Nederland met binnenzwembad? Het reserveren van zowel een huuraccommodatie als een kampeerplek doet u eenvoudig online.

Reserveer uw droomvakantie
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.