Camping met waterpark in Nederland

Op zoek naar de leukste camping met waterpark in Nederland? Dan ben je aan het goede adres! Wij zijn namelijk Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'!. Onze vijfsterren camping met waterpark is gelegen in een prachtige omgeving in het Overijsselse Vechtdal. Zowel jong als oud heeft hier een onvergetelijke vakantie! Er is volop vermaak, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Boek onze camping met waterpark in Nederland

In beide zwembaden zal aan waterpret zeker geen gebrek zijn. Ook graag urenlang zwemplezier hebben op een mooie camping in Nederland? Boek dan gemakkelijk direct via onze website. Als u nog vragen heeft over onze waterparken of over andere zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Boek uw verblijf bij De Kleine Wolf
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

U kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.