Camping met waterpark in Nederland

Op zoek naar de leukste camping met waterpark in Nederland? Dan ben je aan het goede adres! Wij zijn namelijk Camping van het Jaar 2020. Onze vijfsterren camping met waterpark is gelegen in een prachtige omgeving in het Overijsselse Vechtdal. Zowel jong als oud heeft hier een onvergetelijke vakantie! Er is volop vermaak, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Ontdek het park
47-Binnenbad - overzicht.jpg

Binnenzwembad bij de Kleine Wolf

Buiten kan dus veel gezwommen worden, maar we hebben ook een binnenbad. Dat is ideaal bij slechter weer. Ook dit overdekte waterpark op de camping heeft verwarmd water en een glijbaan. Verder is er een stroomversnelling en een bubbelbad. Hier is een speciaal kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes aanwezig. De kleintjes kunnen hier dus echt op ontdekkingstocht gaan. Het overdekte waterpark is geopend gedurende dat de camping ook geopend is. Genoeg tijd dus om te komen plonzen en spetteren!

Boek onze camping met waterpark in Nederland

In beide zwembaden zal aan waterpret zeker geen gebrek zijn. Ook graag urenlang zwemplezier hebben op een mooie camping in Nederland? Boek dan gemakkelijk direct via onze website. Als u nog vragen heeft over onze waterparken of over andere zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Boek uw verblijf bij De Kleine Wolf