Camping met waterpark in Nederland

Op zoek naar de leukste camping met waterpark in Nederland? Dan ben je aan het goede adres! Wij zijn namelijk Camping van het Jaar 2020. Onze vijfsterren camping met waterpark is gelegen in een prachtige omgeving in het Overijsselse Vechtdal. Zowel jong als oud heeft hier een onvergetelijke vakantie! Er is volop vermaak, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Waterpark in de buitenlucht

Op onze camping is een geweldig buitenbad aanwezig. Het water hierin is verwarmd en er zijn twee grote glijbanen. Een glijbaan is breed en recht, de andere is smaller en heeft veel bochten. De wat oudere kinderen zullen zich op beide glijbanen zeker vermaken. De kleintjes kunnen juist vertoeven in het ondiepe water. Daar zijn ook diverse speelattributen te vinden.
 
Wij zijn van mening dat op een camping met een waterpark in Nederland geen natuurwater mag ontbreken. Bezoek daarom zeker ook ‘Playa de Kleine Wolf’. Hier kan gebruik gemaakt worden van verschillende water- en zandtoestellen. Er zijn zelfs een kabelbaan, een pontje en watertoestellen beschikbaar. Bij zowel het buitenbad als het natuurwater kunt u zelf heerlijk ontspannen. Maak gebruik van de fijne parasols, playa schaduwdoeken of ga fijn op het strand liggen zonnen. Op het strand staan echte palmbomen, het lijkt wel of u in het buitenland bent.

Binnenzwembad bij de Kleine Wolf

Buiten kan dus veel gezwommen worden, maar we hebben ook een binnenbad. Dat is ideaal bij slechter weer. Ook dit overdekte waterpark op de camping heeft verwarmd water en een glijbaan. Verder is er een stroomversnelling en een bubbelbad. Hier is een speciaal kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes aanwezig. De kleintjes kunnen hier dus echt op ontdekkingstocht gaan. Het overdekte waterpark is geopend gedurende dat de camping ook geopend is. Genoeg tijd dus om te komen plonzen en spetteren!

Boek onze camping met waterpark in Nederland

In beide zwembaden zal aan waterpret zeker geen gebrek zijn. Ook graag urenlang zwemplezier hebben op een mooie camping in Nederland? Boek dan gemakkelijk direct via onze website. Als u nog vragen heeft over onze waterparken of over andere zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.