Dagje spetteren 

Ook niet campinggasten zijn buiten het hoogseizoen van harte welkom om een dagje te komen plonzen en spetteren in ons zwembad. Onze binnen- en buitenbaden bieden vermaak voor groot en klein en staan garant voor urenlang zwemplezier.

Binnenbad 

Het overdekte zwemparadijs bestaat uit een kinderbad met speelattributen en een glijbaan. De kleintjes kunnen hier heerlijk spetteren en op ontdekkingstocht gaan. Voor de oudere kinderen is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Buitenbad 

Het verwarmde buitenparadijs biedt 2 grote glijbanen waar de oudere kinderen naar beneden roetsjen en in het diepe duiken, terwijl de kleintjes in het ondiepe water spetteren en spelen met de diverse vrolijke speelattributen. Natuurlijk mag een fraai aangelegde ligweide, om te ontspannen en van de zon te genieten, niet ontbreken.

Let op: Het zwembad is alleen geopend tijdens het campingseizoen van 26 maart tot 31 oktober 2021.

Het buitenbad is geopend van medio mei tot medio september 2021, maar alleen wanneer de weersomstandigheden het toelaten. Het zwembad is voor niet-campinggasten alleen buiten de schoolvakanties geopend.