Camping met binnenzwembad Nederland

Bent u op zoek naar een camping met binnenzwembad in Nederland? Camping de Kleine Wolf is een vijfsterrencamping met binnenzwembad in het Overijsselse Vechtdal. Op de camping is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Het is dan ook niet voor niets dat Camping de Kleine Wolf door de ANWB is bekroond tot camping van het jaar in 2020! Overnachten doet u op een ruime kampeerplek, of in een van de uiteenlopende huuraccommodaties.

Zoek en Boek uw ideale vakantie

Boek uw onvergetelijke vakantie online

Wilt u ook graag een onvergetelijke vakantie beleven op deze camping met binnenzwembad in Nederland? Het reserveren van een huuraccommodatie of kampeerplaats doet u eenvoudig online. Ontdek ook eens wat andere over ons zeggen op Zoover en zoek en boek uw verblijf. Wij verwelkomen u graag op onze camping in Ommen!

Boek je kampeerplek op deze top camping met binnenzwembad in Nederland
Heeft De Kleine Wolf een binnenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.