Camping met binnenzwembad Nederland

Bent u op zoek naar een camping met binnenzwembad in Nederland? Camping de Kleine Wolf is een vijfsterrencamping met binnenzwembad in het Overijsselse Vechtdal. Op de camping is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Het is dan ook niet voor niets dat Camping de Kleine Wolf door de ANWB is bekroond tot camping van het jaar in 2020! Overnachten doet u op een ruime kampeerplek, of in een van de uiteenlopende huuraccommodaties.

Binnenzwembad met glijbanen, een stroomversnelling én een bubbelbad

Een campingvakantie is natuurlijk niet compleet zonder te plonzen in een zwembad. Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel met goed weer als met slecht weer een verfrissende duik nemen. Als de weergoden minder goed gestemd zijn kunt u terecht in het verwarmde binnenzwembad. Het overdekte zwembad bestaat uit twee gedeeltes. Voor de oudere kinderen en natuurlijk voor de volwassenen is er een groot diep bad met een glijbaan, flinke stroomversnelling en een bubbelbad. De allerkleinsten kunnen spetteren en op ontdekkingstocht gaan in het peuterbad met speelattributen en kleine glijbaantjes.

Zandstrand met echte palmbomen

Voor een fijn zandstrand met palmbomen aan het water hoeft u echt niet naar het buitenland. De heldere zwemvijver van Camping de Kleine Wolf is gelegen aan een zandstrand met echte palmbomen en strandparasols. De kinderen vermaken zich eindeloos lang met het bouwen van zandkastelen, het spelen met de water- en zandtoestellen of het roetsjen van de kabelbaan. Natuurlijk leent het natuurwater zich ook ideaal voor een verfrissende duik tijdens een zonnige zomerdag.
 
Duikt u liever in een buitenzwembad? Ook dan bent u bij Camping de Kleine Wolf aan het juiste adres. Het verwarmde buitenbad heeft twee grote glijbanen voor de stoere kinderen. De kleintjes spetteren in het ondiepe gedeelte. Vanaf de luxe ligbedden in de ligweide houdt u een oogje in het zeil.

Geen moment om te vervelen

Tijdens een vakantie bij Camping de Kleine Wolf heeft u geen moment om zich te vervelen. Naast de verschillende zwembaden beschikt de camping over een grote indoor speeltuin, veel sport- en spelfaciliteiten en een uitgebreid animatie aanbod. Hierdoor hoeft niemand zich ook maar een seconde te vervelen. Kinderen leven zich helemaal uit in de binnenspeeltuin of samen met hun gemaakte vakantievriendjes op een van de vele sportvelden. Het animatieteam bezorgt een lach op ieders gezicht met spectaculaire activiteiten.  

Boek uw onvergetelijke vakantie online

Wilt u ook graag een onvergetelijke vakantie beleven op deze camping met binnenzwembad in Nederland? Het reserveren van een huuraccommodatie of kampeerplaats doet u eenvoudig online. Ontdek ook eens wat andere over ons zeggen op Zoover en zoek en boek uw verblijf. Wij verwelkomen u graag op onze camping in Ommen!
 

Boek uw plekje op deze top camping met binnenzwembad in Nederland