Weekendje weg met Pasen

Bent u op zoek naar een geschikte plek om tijdens Pasen vakantie te vieren met uw gezin? Dan bent u bij De Kleine Wolf aan het juiste adres! Het vakantiepark biedt diverse accommodaties en kampeermogelijkheden om zorgeloos te genieten van een lang weekend weg. Tijdens uw verblijft kunt u genieten van de prachtige natuur in Overijssel, een duik nemen in een van de zwembaden of gebruik maken van de andere faciliteiten. Daarnaast zijn er extra leuke activiteiten georganiseerd in het paasweekend om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Bekijk alle faciliteiten

Boek nu uw verblijf op ons park tijdens Pasen

Wilt u met uw gezin een onvergetelijke vakantie beleven bij De Kleine Wolf in Ommen? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf op ons vakantiepark! Voor ieder wat wils tijdens een onvergetelijk weekendje weg. Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact met ons op. 

Boek direct
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.