Weekendje weg met Pasen

Bent u op zoek naar een geschikte plek om tijdens Pasen vakantie te vieren met uw gezin? Dan bent u bij De Kleine Wolf aan het juiste adres! Het vakantiepark biedt diverse accommodaties en kampeermogelijkheden om zorgeloos te genieten van een lang weekend weg. Tijdens uw verblijft kunt u genieten van de prachtige natuur in Overijssel, een duik nemen in een van de zwembaden of gebruik maken van de andere faciliteiten. Daarnaast zijn er extra leuke activiteiten georganiseerd in het paasweekend om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Activiteiten op de camping

Speciaal tijdens het paasweekend kunt u met uw kinderen deelnemen aan de extra leuke activiteiten. 

  • Bob & Babet’s gekke dierenshow: Bob en Babet gaan wat vertellen over de dieren in de dierenweide. Een interactieve show met muziek, dieren en meer! Deze show willen uw kinderen vast niet missen, want misschien mogen ze zelfs de dieren wel voeren!
  • Kampvuuravond: de avond zal in het teken staan van gezelligheid in combinatie met een kampvuur.
  • Silent Disco: tijdens deze bijzondere disco zal de zaal muisstil zijn, maar knallen de beats door uw koptelefoon als nooit tevoren! Met de headset kan er tussen drie verschillende muzieksoorten geschakeld worden, waarmee u de touwtjes in eigen handen heeft. Het doel van deze avond is dan ook om iedereen aan het swingen te krijgen!
Naast deze activiteiten zijn er natuurlijk nog heel veel meer leuke uitjes om te ondernemen op het park!
 

Alles over onze accommodaties

Komt u het liefste kamperen met uw eigen kampeermiddel of kiest u liever voor een accommodatie op ons park? Bij De Kleine Wolf heeft u een ruim aanbod aan ruime kampeerplekken en luxe accommodaties. Zo kunt u heerlijk tot rust komen op een van de ruime kampeerterreinen of luxe overnachten in een van onze chalets, lodges, bungalows of groepsaccommodaties.
 

Boek nu uw verblijf op ons park tijdens Pasen

Wilt u met uw gezin een onvergetelijke vakantie beleven bij De Kleine Wolf in Ommen? Boek dan direct en eenvoudig uw verblijf op ons vakantiepark! Voor ieder wat wils tijdens een onvergetelijk weekendje weg. Heeft u vragen over uw boeking? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). 

Boek nu je vakantie bij De Kleine Wolf