Leuke familiecamping Nederland

Wilt u vakantie komen vieren op een leuke familiecamping in Nederland? Dan zit u goed bij De Kleine Wolf. Dit is een 5-sterren camping in Ommen, gelegen in Overijssel. Hier vindt u ontzettend veel faciliteiten en activiteiten voor uw kinderen. Daarnaast is er in de omgeving van de camping veel te beleven. U geniet hier van een topvakantie met uw hele gezin!

Boek uw verblijf

Boek nu uw verblijf

Wilt u graag met het hele gezin komen overnachten bij De Kleine Wolf? Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping of uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek nu uw verblijf bij De Kleine Wolf
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf is een luxe 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos, gedurende he hele seizoen is er elke dag animatie aanwezig. Kinderen kunnen zich uitleven in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.