Vakantiepark met viswater

Bent u op zoek naar een vakantiepark met viswater? De Kleine Wolf is een vakantiepark voor jong en oud met bijna een hectare aan viswater! De visvijver wordt bewoond door verschillende soorten vissen waaronder enkele 20-ponders, karpers, blei, grote brasems, zeelt en blank- en ruisvoorns. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te maken van de visvijver, u kunt vrijblijvend uw hengel uitwerpen en ondervinden of ze willen bijten. Daarnaast is er ontzettend veel te beleven op- en rondom De Kleine Wolf.

Ontdek De Kleine Wolf

Ruime kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties

Bij De Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van de vele huuraccommodaties, van basic tot ontzettend luxe. Indien u met uw eigen kampeermiddel naar ons vakantiepark met viswater afreist, heeft u toegang tot een ruime plek, minimaal 8 ampère stroom, een eigen watertappunt, eigen afvoer en een CAI-aansluiting. Op vijfsterrencamping De Kleine Wolf vindt u natuurlijk ook vijfsterren sanitairgebouwen met onder andere een jacuzzi. 

Heeft u niet de beschikking over een eigen tent, vouwwagen caravan of camper? Zelfs dan kunt u terecht op De Kleine Wolf! Wij bieden uiteenlopende accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie op een gezellig vakantiepark met bijna een hectare aan viswater. Gaat uw voorkeur uit naar een basic accommodatie, een luxe glamping accommodatie, een authentieke vakantieboerderij of een bungalow?

Zoek en boek uw vakantie
Kunt u vissen bij De Kleine Wolf?

Dat kan! Er is een heuse visvijver bij Camping De Kleine Wolf van maar liefst 3000 m2. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, kolblei, grote brasem en zeelt. Waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver. De visvijver ligt apart op het sportveld.

Heeft u een visvergunning nodig bij De Kleine Wolf?

U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver.