Vakantiepark met viswater

Bent u op zoek naar een vakantiepark met viswater? Camping de Kleine Wolf is een vakantiepark voor jong en oud met bijna een hectare aan viswater! De visvijver wordt bewoond door verschillende soorten vissen waaronder enkele 20-ponders, karpers, blei, grote brasems, zeelt en blank- en ruisvoorns. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te maken van de visvijver, u kunt vrijblijvend uw hengel uitwerpen en ondervinden of ze willen bijten. Daarnaast is er ontzettend veel te beleven op- en rondom vakantiepark de Kleine Wolf.

Ontdek Camping de Kleine Wolf

 

Een waar paradijs voor visliefhebbers

De ruime visvijver is aan de zuidwestelijke kant van het vakantiepark gelegen. Hierdoor staat u binnen no-time vanuit uw kampeerplek of huuraccommodatie aan het viswater. Werp uw hengel uit en wacht geduldig tot de dobber van uw vishengel onderdompelt in het heldere viswater. Haal uw hengel op en laat u verrassen door de vissoort die heeft toegegeven aan uw aas. Om de prachtige visvijver in zijn glorie te laten, vragen wij u vriendelijk om ons visreglement te respecteren. Hierdoor wordt ieders visplezier gegarandeerd en de visstand op peil gehouden.
 

Bekijk ons visreglement

Vakantiepark voor jong en oud

De uitgebreide faciliteiten van Camping de Kleine Wolf zorgen ervoor dat het goed toeven is voor zowel jong als oud. Kinderen en kleinkinderen beleven de tijd van hun leven in de overdekte en buitenzwembaden, de binnenspeeltuin en op de vele sport- en spelmogelijkheden. Ouderen genieten van de rustgevende omgeving, de prachtige natuur en de vele culturele hoogtepunten in de omgeving. De pittoreske dorpen en bruisende steden in de omgeving bieden uitkomst voor een dagje uit.

Ruime kampeerplaatsen en luxe huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van de vele huuraccommodaties, van basic tot ontzettend luxe. Indien u met uw eigen kampeermiddel naar ons vakantiepark met viswater afreist, heeft u toegang tot een ruime plek, minimaal 8 ampère stroom, een eigen watertappunt, eigen afvoer en een CAI-aansluiting. Op vijfsterrencamping de Kleine Wolf vindt u natuurlijk ook vijfsterren sanitairgebouwen met onder andere een jacuzzi.
 
Heeft u niet de beschikking over een eigen tent, vouwwagen caravan of camper? Zelfs dan kunt u terecht op Camping de Kleine Wolf! Wij bieden uiteenlopende accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie op een gezellig vakantiepark met bijna een hectare aan viswater. Gaat uw voorkeur uit naar een basic accommodatie, een luxe glamping accommodatie, een authentieke vakantieboerderij of een bungalow?
 

Zoek en boek uw vakantie