Camping de Kleine Wolf weer bekroond tot Superplatz

Camping de Kleine Wolf is door de ADAC weer bekroond tot Superplatz 2020. De hoogste Duitse camping onderscheiding en de ‘michelinster’ onder de campings. De Kleine Wolf heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen vanwege het luxe sanitair, de ruime kampeerplaatsen, de verzorging van het terrein en de vele faciliteiten zoals het zwembad en het indoor speelparadijs.

Flink in de prijzen
Camping de Kleine Wolf heeft daarnaast ook nog andere prijzen gewonnen. Zo is de Kleine Wolf genomineerd door de ANWB als Camping van het Jaar 2020 als ‘fijnste gezinscamping’. Dankzij stemmen en beoordelingen van campinggasten. Verder mag de Kleine Wolf dit weekend ook een award van camping.info in ontvangst nemen. Een van de meest begeerde prijzen in Europa die alleen wordt uitgereikt aan campings vanwege de zeer goede algemene indruk van de camping en de hoge gasttevredenheid. Ten slotte is de Kleine Wolf onlangs ook uitgeroepen tot de nummer 1 camping van Nederland volgens Europees grootste kampeermagazine Caravaning. ‘We zijn enorm trots dat we deze prijzen in ontvangst mogen nemen en waarderen het enorm dat onze gasten zo tevreden zijn. Daar worden we blij van! Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van de kinderen, de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.’ Aldus Anne-Sophie Kat van Camping de Kleine Wolf.

Aantal boekingen
Verder ziet Anne-Sophie Kat van Camping de Kleine Wolf dat het aantal boekingen voor dit kampeerseizoen is toegenomen vergeleken met 2019. Het lijkt erop dat steeds meer Nederlanders vertrouwen krijgen in het kamperen en hun vakantie eerder vastleggen. Ook steeds meer Duitse toeristen en toeristen uit andere Europese landen trekken over de grens om hun kampeervakantie in Nederland door te brengen. Een mogelijke verklaring hiervoor zouden de mooie zomers van de afgelopen jaren kunnen zijn.