Midweek weg meivakantie

Wilt u even ontsnappen aan alle drukte van alledag en genieten van een midweek weg in de meivakantie? Boek dan uw verblijf bij 5-sterrencamping en Camping van het Jaar De Kleine Wolf! Het verwarmde buitenzwembad is klaar om in te duiken, het animatieprogramma staat vol met de leukste (buiten) activiteiten, onze kok bereid de lekkerste maaltijden die bij uw kampeerplaats of accommodatie worden bezorgd en vele andere faciliteiteiten zoals zandstrand de Playa, de visvijver, de midgetgolfbaan, de PumpTrackbaan, de buitenspeeltuintjes en de supermarkt zijn dagelijks geopend. Beperkte beschikbaarheid dus boek snel!

Ontdek De Kleine Wolf

Overnachten op een kampeerplaats, in een kasteel of lodge?

In de maand mei kunt u op De Kleine Wolf overnachten op een ruime kampeerplaats of in een van de uiteenlopende huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden. U kunt zowel met een tent, vouwwagen, caravan of camper terecht op onze comfort kampeerplaatsen.

Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van een vakantie in mei. Hierdoor zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Zo kunt u overnachten in een glamping lodge, in een kasteelboerderij of in een eenvoudige accommodatie. De beschikbaarheid in de maand mei is beperkt dus boek nu eenvoudig uw kampeerplek of huuraccommodatie.

Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.