Midweek weg meivakantie

Wilt u een midweek weg in de meivakantie? De meivakantie bij Camping de Kleine Wolf staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud! De vijfsterrencamping in Ommen beschikt over vijfsterren faciliteiten, waardoor er altijd genoeg te beleven is voor iedereen. Het is dan ook niet voor niets dat Camping de Kleine Wolf door de ANWB is uitgeroepen tot Familiecamping van het Jaar 2020. Overnachten doet u op de ruime kampeerplaatsen of in een van de luxe huuraccommodaties.
 

Een midweek vol plezier in de meivakantie

Tijdens een midweek weg in de meivakantie bij De Kleine Wolf hoeft niemand zich ook maar een seconde te vervelen. Zowel bij goed weer als bij regenachtig weer, kan het hele gezin zich vermaken op de camping. Op een zonnige dag kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven op de verschillende sportvelden, de airtrampolines en op de Pump Track fietscrossbaan. Daarnaast kunt u een verfrissende duik nemen in het verwarmde buitenzwembad of in de recreatievijver. Maar ook als het weer tegenvalt is er voldoende te beleven tijdens een midweek weg in de meivakantie bij De Kleine Wolf. Kinderen van alle leeftijden en zelfs de stoere vaders en moeders kunnen zich helemaal uitleven in de indoor speeltuin.

Bekijk onze indoor speeltuin

Heerlijk zwemmen tijdens de meivakantie

Een meivakantie in eigen land is natuurlijk niet compleet zonder urenlang door te brengen in een zwembad. Het verwarmde binnenzwembad van Camping de Kleine Wolf bestaat uit een groot diep bad met een supersnelle glijbaan, een stroomversnelling en bubbelbanken. De allerkleinsten kunnen heerlijk spetteren en spatteren in het peuterbad met glijbaantjes en speelattributen. Naast een verwarmd binnenzwembad beschikt De Kleine Wolf ook over een verwarmd buitenzwembad en een zwemvijver. Mocht het tijdens de meivakantie lekker warm zijn kunnen de echte durfallen een duik nemen in het buitenwater.

Overnachten op een kampeerplaats, in een kasteel of lodge?

Tijdens een midweek in de meivakantie op De Kleine Wolf kunt u zowel overnachten op een ruime kampeerplaats of in een van de uiteenlopende huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden. U kunt zowel met een tent, vouwwagen, caravan of camper terecht op onze comfort kampeerplaatsen.
 
Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van een midweek in de meivakantie. Hierdoor zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Zo kunt u overnachten in een glamping lodge, in een kasteel, boerderij of in een eenvoudige accommodatie. Wilt u direct een midweek weg in de meivakantie vastleggen? Online boekt u eenvoudig uw kampeerplek of huuraccommodatie.
 

Zoek en boek