Midweek weg meivakantie

Wilt u even ontsnappen aan alle drukte van alledag en genieten van een midweek weg in de meivakantie? Boek dan uw verblijf bij 5-sterrencamping en Camping van het Jaar De Kleine Wolf! Het verwarmde buitenzwembad is klaar om in te duiken, het animatieprogramma staat vol met de leukste (buiten) activiteiten, onze kok bereid de lekkerste maaltijden die bij uw kampeerplaats of accommodatie worden bezorgd en vele andere faciliteiteiten zoals zandstrand de Playa, de visvijver, de midgetgolfbaan, de PumpTrackbaan, de buitenspeeltuintjes en de supermarkt zijn dagelijks geopend. Beperkte beschikbaarheid dus boek snel!

Ontdek de Kleine Wolf

Overnachten op een kampeerplaats, in een kasteel of lodge?

In de maand mei kunt u op De Kleine Wolf overnachten op een ruime kampeerplaats of in een van de uiteenlopende huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden. U kunt zowel met een tent, vouwwagen, caravan of camper terecht op onze comfort kampeerplaatsen.

Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van een vakantie in mei. Hierdoor zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Zo kunt u overnachten in een glamping lodge, in een kasteelboerderij of in een eenvoudige accommodatie. De beschikbaarheid in de maand mei is beperkt dus boek nu eenvoudig uw kampeerplek of huuraccommodatie.

Zoek en boek